9 tipů, jak přežít horko ve městě

Osvěžujte se
Termální voda ve spreji funguje jako perfektní osvěžení, zklidňuje pleť při podráždění a hydratuje. Nastříkat ji můžete i do vlasů.

av

Užívejte si módu
Konečně nastal čas na ty spousty letních šatiček. Noste ideálně bílé, romantické. Nebude vám v nich takové horko, skvěle vypadají na den do práce k sandálkům a večer, až horko trochu opadne, si k nim vezměte koženou bundičku.

c

Boty, botičky
Sandálky, pantoflíčky, espadrilky, tenisky… Je to jen na vás. Nezapomeňte ale na dokonalou pedikúru. S červenou nikdy nic nezkazíte, ale krásně bude vypadat i růžová nebo oranžová.

c

Schovávejte se
Před horkem se stylově schováte v obrovském slamáku. Samozřejmě přidejte ještě velké černé brýle. Budete vypadat jako filmová hvězda.

jhjk

Navoňte se
Pořiďte si nějakou lehkou letní vůni. Ideálně ovocnou a svěží.

h

Zapleťte se
Internet je naštěstí plný návodů na spousty letních účesů. Copánky, drdůlky, culíky… Uhlazený nebo messy look? Variant je opravdu dost.

hg

Choďte
Chůze je zdravá a navíc v létě skoro nezbytná. Všude uzavírky, rozkopané ulice, v MHD vedro k padnutí. Takže není co řešit, choďte pěšky.

mn

Mažte se
Ochranné krémy jsou naprostou nutností. Využijte toho, že spousta kosmetických firem už nabízí primery s UV ochranou, a vy se tudíž nemusíte mazat krémem. Nezapomínejte ale taky na ramena, ta jsou hodně citlivá.

jh

Chlaďte se
Mlsejte bez výčitek tu nejlepší zmrzlinu. Za nás doporučujeme Angelato, Puro Gelato nebo Zmrzlináře.

kj