adidas Originals a jeho hvězdy představují kolekci streetwearu pro A3 SPORT

Propagace značky adidas. Elle.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.

Značka adidas Originals se potkala se svými hvězdami Darou Rolins a DJ Rockstarem, aby představili vzrušující modely s ikonickým modrým trojlístkem. Kolekce streetwearu je určena pro všechny, kteří sledují nejnovější módní trendy a svůj stylový vzhled nechtějí ponechat náhodě, ale být jako vždy IN jako módní ikona Dara a stylař DJ Rockstar. Modely si berou inspiraci z legendárních ikon z historie značky, ale směřují svým stylem do budoucnosti. Designový tým adidas Originals ve svých návrzích přichází s promyšlenými designy a reflektuje trendy, které udávají tón světovým přehlídkám, ale slepě je nekopírují. Svým pojetím módy se snaží přicházet vždy s něčím novým, být u toho, když se zrodí aktuální módní hit! Vybrané kousky streetwearu mají velké ambice stát se módními MUST HAVE modely letošního podzimu a zimy.

Jednoduchost, podtržená promyšlenými detaily, trendy barevné kombinace a atraktivní designy: zpěvačka Dara Rolins svým nezaměnitelným stylem ukazuje, jak být v nadcházející sezoně považována za módní znalkyni. V letošní sezoně je opět jedním ze základů úspěchu kombinování a vrstvení. Zkuste pod koženou bundu FNight Faux Leather Jacket obléknout kultovní mikinu se třemi pruhy Firebird Track Top ve výrazné fialové, abyste dodala outfitu svěží cool vzhled. Barevné šílenství totiž pokračuje! Nebojte se odvázat a rozsvítit ulice veselými barvami, výrazné kousky míchejte s modely v neutrálních barvách. Sportovnější streetwear s rafinovaností kombinujte s elegantními modely, abyste podtrhli své přednosti. Absolutním hitem stylingu jsou polokotníčkové tenisky Campus Trefoil ST Mid W s koženým svrškem a kombinací metalických prvků nebo velká pletená čepice Brillo Beanie, které znásobí výsledný efekt celého outfitu. Stačí se inspirovat, ale mít svůj styl a umět si s módou hrát. Ulice se pak náhle změní v přehlídkové molo, když po něm budete procházet.

Videoreportáž z focení kolekce adidas Originals pro podzim/zimu 2011 s Darou Rolins a Dominikem Turzou alias DJ Rockstarem pro A3 SPORT předním českým fotografem Tomášem Třeštíkem zhlédnete na facebookovém profilu A3 SPORT: http://www.facebook.com/a3sport.

Kolekci adidas Originals naleznete v prodeji v jednotlivých sportovních prodejnách A3 SPORT po celé České republice. Více informací o kolekci naleznete na webu Nová kolekce adidas Originals nebo na www.a3sport.cz. Více o kolekcích adidas Originals naleznete na www.adidas.cz.