Andílci na přehlídce Victoria’s Secret to rozjeli

Samotná přehlídka proběhla už v listopadu, ale  přenos se odehrával na televizní stanici CBS až včera. Na internetu a Instagramu kolují bez přehánění desetitisíce fotek z přehlídky. Díky moc, sociální sítě! Vybrali jsme z nich pro vás pár momentů a již nyní nezapomenutelných krajkových modelů. Pokochejte se jimi!

Hudební produkce letos stála na zpěvákovi The Weeknd (dva songy In the Night a Can’t Feel My Face) a dvou zpěvačkách - Seleně Gomez (písničky Hands to Myself a Me and My Girls) a Ellie Goulding (Army a Love Me Like You Do!). 

 “Andílkovské” molo pořádně užily i modelky “veteránky”, například Alessandra Ambrosio (roční příjem 3 miliony dolarů), Adriana Lima (9 milionů dolarů) a Joan Smalls (5.5 milionů dolarů). Společně má 47 celkově přítomných modelek na Instagramu 88 milionů followerů. Nejdražší podprsenku za 2 milionů dolarů předváděla modelka Lily Aldridge, ozdobená 18-karátovým zlatem a 6.500 kameny jako diamanty, topazy a safíry. Přehlídku otvírala manželka zpěváka Maroon 5Adama Levina Behati Prinsloo. A chcete znát tajemství? Čtěte dál.

 11 věcí, které musí umět každá modelka Victoria’s Secret

 1. Chůze na vysokých podpatcích musí být perfektní. Každá modelka dostane boty na přehlídku předem a během fittingů a zkoušek je musí mít na sobě, aby si zvykla. Chůze na mole musí být energická, hravá a hlavně bez zakopnutí.

 2. Pod prádlem mají tělová tanga. To zabraňuje tomu, aby se modelky během přehlídky odhalily i na místech, která jsou velmi choulostivá.

 3. Vycpávky do podprsenek jsou k dispozici. Záleží na každé modelce, ale menší „pomoc“ v tomto směru asi nikomu neuškodí.

 4. Hlavní výzbrojí stylistů je oboustranná lepicí páska. Musí se dbát na to, aby vše bylo na svém místě. Rozhodně se nesmí stát, aby například padala ramínka. 

 5. Během zkoušení sem tam nějaké prádlo praskne. Proto jsou švadleny v backstage neustále připravené okamžitě zasáhnout. 

 6. Modelky sedí v křesle na make-up i několik hodin. Přípravy vlasů a make-up zaberou i 4 hodiny. Během přehlídky je v zákulisí až 32 make-up artistů, 32 vlasových stylistů a šest manikérek. Spotřebuje se 40 plechovek laku a 60 produktů na udržení perfektních plážových vln na hlavách účinkujících. 47 modelek musí být připraveno najednou a v přesně určený čas. 

 7. Všechny modelky (až na jednu, čtěte dál) dostávají vlasové „extentions“. “Každá dostává příčesky, aby vlasy byly hustější, a hodily se tak víc do show. Není to jen o délce, ale i o objemu.” říká hlavní hair stylistka Sarah Potempa. Jediná modelka Maria Borges šla letos se svou přirozenou texturou vlasů bez umělého prodloužení. 

 8. Modelky mají po celém těle bronzovou barvu. Několik dní před přehlídkou chodí do solária a pak je make-up artisti ještě „dorovnají“ bronzovým make-upem. Jejich pokožka je tak bez jediné chyby. 

 9. Oblékání do kostýmu je proces, který zabere několik minut a pomáhá při něm hned několik stylistů a jejich asistentů. Přesné uchycení prádla, křídla a další rekvizity, na nic se nesmí zapomenout nebo to zanedbat. Vše musí být dokonalé.

 10. Modelky před přehlídkou cvičí dvakrát denně. Většinou hodně intenzivní trénink se speciálním trenérem VS začíná 3 týdny před přehlídkou. Není se čemu divit, na přehlídce jsou všechny dívky skoro nahé. Těžko na cvičišti, lehko na bojišti...

 11. Modelky jedí! V backstage je snídaně, oběd i večeře a modelky VS opravdu jedí. Gisele toho byla s pusou plnou pizzy jasným důkazem. 

 Tak co, jdete se námi příští rok na casting? Musíme ale hned začít pořádně makat. Konkurence je totiž andílkovská!

 

Galerie The Best of VS přehlídky 2015. Dokonalá těla modelek!

Andílci na přehlídce Victoria’s Secret to rozjeli