Back to school: Co vám nesmí chybět v kosmetické taštičce?

0 Lindex 249 Kc fb09f

Kosmetická taštička je základ. Vyberte si tu na zip, protože udrží všechno, co do ní dáte a nebude lovit v tašce volně pohozené tužky a rtěnky.


 Urban Decay RAZOR SHARP ea815

Fixy? Ne! Voděodolné linky na oči v zářivých barvách. Ty na podzim určitě potřebujete. Začněte týden s klasickou černou a pak plynule přejděte přes stříbrnou, zlatou, ohnivě oranžovou, růžovou, fialovou, modrou až k zářivě zelené.


 

0 YSL VOLUPTE TINT IN BALM b0894

Kdo potřebuje pastelky, když tu jsou krásně lesklé balzámky na rty s pusinkou uprostřed. Jen jeden vám stačit určitě nebude.


 

0 Essence Tvarenky Play Sculpting Blush Palette 05449

Inspirujte se růžovými vodovkami a do své zářijové výbavy si pořiďte paletku se třemi tvářenkami. Můžete je vzájemně míchat, nosit samostatně i konturovat. Podle nálady.


 

0 fanta lip smacker 1024x1024 0460d

O přestávce Fantu! Nebo radši balzám na rty s příchutí pomerančové Fanty. Je to rozhodně zdravější varianta. Vyhlazuje, hydratuje a funguje i jako lesk.


 

0 Gosh Lumi Drops 008 Rose Blush f1f39

Tvářenku tento rok rozhodně potřebujete. Bez té neuděláte žádný trendy make-up. A nemusí být jen pudrová. Skvěle vypadají rozjasňující kapky od Gosh.


 

0 NYX Professional Makeup Ocni stiny Beauty School Dropout e7ad2 

Barviček není nikdy dost. Maxi paleta od NYX obsahuje 35 krémových, vysoce pigmentovaných očních stínů v matných, metalických a třpytivých texturách. K tomu tři tvářenky a konturovací pudry.


 

0 BENEFIT COSMETICS Boi Ing Bright Concealer ee382

Plechovou minikrabičku s růžovým víčkem a krabičkou, která vypadá jako guma, nutně potřebujete. Ukrývá v sobě nový, rozjasňující korektor a je skvělý!


 

Chanel Signature de Chanel 5092d

Má náplň jako klasické pero, stejně tak s nimi musíte napoprvé zacházet a není to pero. Jsou to linky z podzimní kolekce Chanel, kterou navrhla Lucia Pica. Must-have sezóny!

  • Oční linky Signature de Chanel, Chanel, 1190 Kč

 

0 lumene arctic berry cocktail brightening vitamin c hydra oil1 500x500 84861

Lekce fyziky v praxi. Čistá arktická voda a olej ze semínek arktického, severského ostružiníku morušky a brusinky od Lumene vás dostane na první pohled. Na kosmetické poličce se bude krásně vyjímat. A proč ho tam potřebujete? Hydratuje i tu nejsušší pleť, což se po létě rozhodně hodí.