Baví vás nakupování? S MasterCard Elite si ho užijete ještě víc

Propagace značky MasterCard.
Elle.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.

Jednou z věcí, na kterých jsou ženy doslova závislé, je nakupování. Také milujete nákupy a ráda byste uvítala velké slevy či dárky u značkových prodejců? MasterCard vám představuje věrnostní program MasterCard Elite, ve kterém můžete při svém nakupování čerpat zajímavé výhody, odměny a další atraktivní služby. Stačí si pořídit prestižní platební kartu od MasterCard, a benefity jsou vaše.

Slevy vám nabízejí: Restaurace V Zátiší, Restaurace Bellevue, Restaurace Mlýnec, Steilmann, Exclusive Tours, Tick Tack Taxi, Brother & Duck, Centrum FotoŠkoda.

Dárek získáte v: Exclusive Tours, Delor, Paul.

Speciální služby pro vás připravili: Restaurace V Zátiší, Restaurace Bellevue, Restaurace Mlýnec, Delor, Paul, Steilmann, Exclusive Tours, Brother & Duck, Sixt, Estée Lauder.

mc-elite

Jak se stát členem programu MasterCard Elite?

  1. Požádejte v jedné z níže uvedených bank o vydání prestižní karty MasterCard (Gold, Platinum, World nebo World Elite). Banky zapojené do programu: Citibank, Commerzbank, GE Money Bank, Komerční banka, LBBW, Raiffeisenbank, UniCredit Bank.
  2. Zažádejte v bance o zařazení do MasterCard Elite programu.
  3. Členská kartička MasterCard Elite programu vám pak bude zaslána poštou.
  4. Můžete využívat všech výhod programu MasterCard Elite.

Tip odborníka

Chcete zarezervovat stůl ve své oblíbené restauraci? Nebo byste ráda potěšila svého partnera a zajistila mu donášku vámi vybraného dárku? Pak využijte služeb Nonstop Alarm Centra, které mohou využít členové programu MasterCard Elite 24 hodin denně na telefonním čísle 242 452 600. V rámci nabídky Concierge Assistance máte kromě těchto služeb k dispozici také informace o golfových hřištích, o hotelích, o kulturních akcích, o restauracích atd. Získáte v okamžiku nejen potřebné informace, ale na lince vám zajistí i rezervace. V Nonstop Alarm Centru vám dokážou pomoci i s opravou vozu na místě poruchy, odtahem auta nebo se zapůjčením náhradního vozidla. A pokud se vám přihodí něco nečekaného v domácnosti, Domácí asistenční služba vás nenechá ve štychu. Zabezpečuje totiž technické a pohotovostní služby.

Tereza Janková, marketingová manažerka MasterCard Europe pro Českou republiku a Slovensko

Víte, že…

Jedním z předních benefitů programu MasterCard Elite je i zvýhodněný vstup do nového letištního salonku MasterCard Lounge včetně jeho nadstandardních služeb. Ten se nachází v neveřejné části Terminálu 1 pražského letiště. Čeká zde na vás samoobslužný bar s občerstvením, TV, Wi-Fi, denní tisk a skvělá relaxační zóna. Salonek má i speciální obchodní zónu, kde můžete v klidu a bez starostí využít osobní počítače s připojením k internetu. O skutečné exkluzivitě salonku svědčí i to, že patronkou otevření se stala bývalá první dáma Dagmar Havlová. Dejte tak jasné sbohem nepohodlnému čekání na letišti a dopřejte si opravdový komfort a výjimečné služby. Více se o programu MasterCard Elite i salonku MasterCard Lounge dozvíte na www.eliteprogram.cz/mastercard-lounge.php.