Běhejte obutá neobutá

Běh naboso zaručí větší výkonnost než jakákoli bota. Úhel chodidla je totiž přirozenější, a prstům tak umožňuje větší záběr a ohebnost. Pokud se vám ale nechce běhat po sídlišti bez bot, a riskovat tak vážný úraz, máme pro vás řešení – Nike FREE TR FIT.
Americká společnost poprvé představila technologii Nike Free v roce 2004. Ta spočívá ve speciálně zkonstruované botě, která podporuje vaše chodidlo v přirozeném pohybu. Každý trénink tak zlepší vaši výkonnost. A jelikož Nike se zásadně drží hesla, že sport je prostě dřina (což ale neznamená, že to není zábava), vyvinul botu, která trénink sice nijak neulehčí, zato pomůže zapojit každičký sval v těle a zlepšit výkon.

Výherní kód B2RT - zadejte zde a vyhrajte vstupenky na koncert Dana Bárty a Dary Rolins.

Letos přichází sportovní značka s novým modelem, který je určen pro vytrvalostní a silový trénink. Díky Nike FREE TR FIT, botě určené pro ženy, se údajně dostanete nejen do perfektní kondice, ale zároveň si ji i udržíte. Nezapomeňte ale na to, že bota z vás vytrvalostní běžkyni neudělá. Většina práce stále zůstává na vás. Ale malá pomoc od Nike určitě není k zahození.

V České republice botu seženete od 1. března.