Brice Mensah uvede "Winter and the City"

V průběhu slavnostního vyhlášení vítězů soutěže návrhářů TOP STYL DESIGNER 2010 v Brně ve středu 17. 2. 2010 uvede Brice Mensah svou novou módní kolekci.

„Tentokrát bude snahou pocitově zachytit neosobní atmosféru současného velkoměsta, kde se lidé potkávají, ale spíše než to, míjejí," říká návrhář.

"Jde o pohled do míst, kde se vytvářejí vlastní světy, plné sebestředného ‚já‘. Kde je v touze po osobní dokonalosti, ovšem více té tělesné, ochota trávit nespočet hodin v různých k tomu určených zařízeních.

To vše je prostoupeno ‚trýznivou‘, chladem uzemněnou náladou v šedých tónech.

I nyní se dočkáme modelek bez tváří, avšak v jiné podobě, která má i v této kolekci svou logickou podstatu.

Jsme totiž zrcadlem společnosti, ve které žijeme. Naše myšlení, chování i jednání je odrazem toho, co k nám okolí vysílá. Za touto bariérou se ale nachází pravda, kterou známe jen my sami

“Kolekci dominuje broušená kůže, která v kombinaci s úplety a pletáží vytváří elegantní, nicméně nenucený až rebelský vzhled.

Brice Mensah se v roce 2009 rozhodl realizovat prostřednictvím vlastní módní značky BRICE MENSAH a za svou první přehlídku ‚Simply white‘, prezentovanou již pod touto značkou na letošních veletrzích Styl a Kabo v Brně, byl oceněn prestižním titulem TOP STYL DESIGNER.