Briliantový Valentýn

Ty nejkrásnější dárky pocházejí přímo ze srdce Tiffany & Co., klenotníka, jenž se stal symbolem pravé lásky a nejoblíbenější destinací všech zamilovaných po celém světě...

Pro všechny zamilované bude 14. února v pražském obchodě přichystána romantická atmosféra se sklenkou šampaňského – přijďte se inspirovat na valentýnské dárky do Pařížské 10.
Tiffany oslavuje letošní svátek svatého Valentýna skvosty s jedinečnými růžovými brilianty, které v sobě nesou odkaz slavného diamantového dědictví značky. Každý kámen je precizně vybroušen pro maximální lesk a nejzářivější odstín, a přísnými kritérii výběru u Tiffanyho projdou jen ty nejlepší z nejlepších.

Pro všechny, kteří chtějí vyjádřit své city nebo jen darovat něco drobného pro radost, má Tiffany & Co. také módní kolekce ze zlata a stříbra, jejichž styl je legendární. Každý dárek je ukrytý v tyrkysově modré krabičce s bílou stuhou, která se stala mezinárodním průvodcem nezapomenutelných okamžiků plných lásky a očekávání.

Picture_13

Nebo raději virtuální procházku New Yorkem? Vyzkoušejte stránku What makes love true, která vznikla pro všechny zamilované dvojice a pro všechny romantické duše. Najdete tu opravdové ‚love stories‘, typy na nejromantičtější místa v New Yorku, playlisty zamilovaných písní a romantických filmů a mnoho dalších informací. K webové stránce byla vytvořena i stejnojmenná praktická aplikace pro iPhone, kde můžete najít nejlepší restaurace, bary, parky, muzea či zajímavá místa v NY, kam zamířit na rande, nebo také skvělé příklady z reálného života pro muže, kteří chtějí požádat svou vyvolenou o ruku a potřebují inspiraci.

http://www.whatmakeslovetrue.com/