Burberry kampaň jaro/léto 2011

Ten je totiž poslední dobou, stejně jako jeho kolega Terry Richardson, snad všude.

Na kampani, která se fotila na pobřeží anglického Brightonu, vystřídala Emmu Watson vycházející tvář modelingu Cara Delevingne, sestra slavnější Poppy. Garde jí na snímcích dělá Jacob Young.

Cara má na fotce béžový trenčkot s koženými prošívanými rukávy. Možná jste ho zahlédli na Emmě Watson, která se v něm jako správná Burberry VIP předvedla už před několika týdny, kdy ještě nebyla nafocená ani tahle kampaň.

Zajímavý styling

Emma Watson

Na jedné z fotografií má Cara přes rameno přehozené dvě kabelky. Sešívanou, zelenošedou a lesklé psaníčko v mandarinkovém odstínu (ten bude na jaře a v létě hit číslo jedna). V Burberry se buď snažili být vizionářští, nebo jen prostě do jednoho okna chtěli nacpat co nejvíc z promované kolekce… Líbí se vám neotřelý styling? Zkusíte kombinaci dvou kabelek?

Burberry

Rozmyslete si odpověď a mezitím si ještě přečtěte, že Burberry na rozdíl od jiných módních domů pojalo svou kampaň jinak. Místo toho, abyste stejné dvě fotografie Cary a Jacoba vídali až do konce léta, každý měsíc je nahradí nové, výhradně mladé britské tváře.

Takže se v příštích měsících máme na co těšit.