Calvin Klein pro všechny a na míru

Jedním z nejočekávanějších módních momentů tohoto roku je bezpochyby premiéra Rafa Simonse pro značku Calvin Klein. Od srpna 2016, kdy byl po hodně diskutovaném odchodu z módního domu Dior jmenován jako nový kreativní ředitel CK, nebylo jisté, jakým směrem se budou nové kolekce tohoto módního domu ubírat. Až do včerejšího večera. To světem internetu proletěla nová kampaň a v jejím čele mladá herečka Millie Bobby Brown, kterou si zamiloval celý svět, včetně nás. A evidentně i Raf. 

Celou kampaň klasicky nafotil Willy Vanderperre, který s Rafem spolupracuje již mnoho let. Mimo Millie se na fotografiích objevuje třeba herečka Abbey Lee Kershaw a modelky Lineisy Montero, Kiki Willems, Natalie Westling, Selena Forrest nebo Tessa Bruinsma a v kampani se tak míchají známá i zatím neznámá jména. Zcela záměrně. Raf Simons o kampani říká, že jde o oslavu americké ženy a americké módy. Jeho pravá ruka, Pieter Mulier dodává, že kolekce má za úkol podpořit jedinečný charakter každé nositelky.

Spolu s novou řadou By Appointment, která má zatím 14 looků, odprezentoval Raf Simons začátek nové éry Calvina Kleina a podle první ochutnávky to vypadá na něco jedinečného, sofistikovaného, a přesto neuvěřitelně cool i sexy. Navíc už ne jen pro hvězdnou klientelu, ale pro všechny. A na míru. Celá kolekce By Appointment bude odhalena 1. dubna a od té chvíle si svůj "appointment" v New Yorku budete moci zarezervovat i vy – stačí napsat na [email protected]

 

Calvin Klein pro všechny a na míru