Ples debutantek: Kdo oblékl mladé princezny na jejich první ples

Ples debutantek se letos konal v pařížském hotelu Peninsula a do společnosti bylo oficiálně uvedeno 17 dívek z celého světa, mladé princezny a dcery z těch nejvýznamnějších rodin. Každá z nich měla na sobě haute couture šaty od různých návrhářů a všechny své kreace doplnily šperky Payal New York a botami od Christiana Louboutina. Celá akce měla i charitativní podtext, během večera se vybíraly peníze na několik charitativních organizací.

Samozřejmě tím nejzajímavějším a nejsledovanějším faktem zůstávají debutantky a jejich šaty. Kdo koho letos oblékl?


00 comtesse ang lique de limburg 4b751

Belgická hraběnka Angélique de Limburg Stirum si vybrala temně zelené šaty s květinovou výšivkou od libanonského návrháře Georgese Hobeiky. Hobeika byl právě přijat na nejprestižnější seznam designérů, oficiálně nyní může označovat své kolekce za haute couture.


16 d0a51

Princezna Zita de Bourbon Parme, jejíž rod sahá až k francouzskému králi Ludvíkovi XIV., si na ples vybrala hedvábné šaty s květinovým potiskem od libanonského designéra Zuhaira Murada.


 31 2afe6

Ella Beatty je dcerou hollywoodských hvězd Annette Bening a Warena Beattyho. Na ples zvolila plisované šaty od Diora. 


34 834f5

Portugalka Daniela Figo, dcera fotbalisty Luise Figa a švédské modelky Helen Svedin, zvolila růžového šaty od Jean Paul Gaultiera.



06 eea06

Markýza Altea Patrizi Naro Montoro z Itálie si pro svůj vstup do společnosti vybrala šaty z hedvábného saténu od francouzského návrháře Stephana Rollanda. Jeho šaty nosí Beyoncé, Lady Gaga, Kim Kardashian, Rihanna a hodně často taky herečka Nieves Alvarez.


30 48899

Hermine Royant, dcera šéfredaktora francouzského magazínu Paris Match Oliviera Royanta a editorky Vogue Paris Delphine Royant-Colinet, sáhla po vyšívaných šatech ze zlatého tylu od Elieho Saaba.


32 3ab66

Yu Hang, jedna z nejvlivnějších mladých hvězd Číny a skvělá baletka, si vybrala šaty značky Alexander McQueen.


 40 2bf63

Princezna Emilia von Auersperg-Breunner (na fotce uprostřed), budoucí dědička automobilky Mercedes-Benz, si vybrala šaty zn. Emanuel Ungaro.


42 olympia taittinger a494d 

Olympia Taittinger, dědička slavného šampaňského domu, si oblékla růžové šaty Chanel haute couture. 


 06 tess kemper 45991

Američanka Tess Kemper, vnučka miliardáře Kirka Kerkoriana, který svého času vlastnil mj. filmová studia Metro-Goldwyn-Mayer, si vybrala šaty od francouzského návrháře Alexandra Vauthiera.


33 9f4d3

Amelia Ash Rudick, dcera americké novinářky, spisovatelky a dokumentaristky Jennifer Ash Rudick, do hotelu Peninsula přišla v metalických šatech zn. Naeem Khan.


36 480f2

Francouzský návrhář Alexis Mabille oblékl do rudých haute couture šatů Nam Phuong Dinh Thi.


 42 alexina fontes williams 6e1ec

Méně nápadnou barvu šatů zvolila Alexina Fontes Williams, která se oblékla u zn. Yanina Couture.


 44 Donna Yuan b9a46

U čínské návrhářky Guo Pei, která také patří na seznam návrhářů haute couture, si své plesové šaty vybrala Donna Yuan (na fotce uprostřed).


43 monica concepcion 3becc

Monica Concepcion (na fotce vlevo) vsadila na květinovou výšivku a růžové šantungové hedvábí, šaty si nechala udělat u americké značky Marchesa.


44 maia 27161

Haute couture šaty od designéra Giambatisty Valliho si oblékla Maïa Twombly, vnučka amerického malíře a sochaře Cy Twomblyho a italské baronesy Tatianny Franchetti.


 22 eb6fc

Jedna z nejpopulárnějších indický modelek a taky herečka Jayati Modina svém debutu ve společnosti zazářila v šatech od Vivienne Westwood. 


Ples debutantek: Kdo oblékl mladé princezny na jejich první ples