Černé šaty do práce i na rande za méně než 1399 korun

Černé šaty právem patří mezi absolutní must-have každého šatníku. Jen jedny určitě nestačí. S klidným svědomím si pořiďte do své skříně pár dalších kousků a udělejte si z nich cool uniformu. Žádná nuda vás s nimi rozhodně nečeká, se správnými doplňky dostanete nekonečné množství variací a looků, ve kterých zvládnete business schůzky a rovnou jít na party nebo rande.

Hra kontrastů

Udělejte to jako Newyorčanky. Jakmile skončí léto, obléknou se do černé od hlavy k patě a začnou si místo barev hrát s texturami a kontrasty. Co takhle sexy sandálky?

 

Rudý kabát

Určitě si tuto sezonu pořiďte alespoň jeden kabát v jiné barvě než černé, šedé nebo béžové. Červené odstíny vypadají skvěle. Když si netroufnete na zářivou variantu, vínová je ta správná volba. 

 

Na neutrál

Čím jednodušší šaty, tím výraznější doplňky. Toto pravidlo skvěle funguje. Nemusíte sáhnout jen po super cool brokátových botách a kabelkách, klidně zůstaňte u neutrální barevné palety, jen si vyberte světlejší kousky než obvykle. 

 

Nepřehlédnutelné doplňky

Když máte náladu na experimenty, jděte do toho! Obujte si kotníčkové boty s pořádnou podrážkou, do ruky si vezměte psaníčko (vůbec nevadí, když s ním vyrazíte už po ránu) a nezapomeňte na sluneční brýle.

 

Nákupy on-line

 

Podívejte se do galerie na dalších 11 černých šatů high street značek, které najdete v obchodech právě teď.

Černé šaty do práce i na rande za méně než 1399 korun