3x černobílá inspirace z Instagramu

Říká se, že spojení černé a bílé je sázka na jistotu a že jím nikdy nic nezkazíte. Souhlasíme. Ale už dávno neplatí, že se jedná o dvojku, která náleží jen elegantním kostýmkům a formálním kalhotám a košilím. Černobílá dokáže být i pořádně nečekaná. Nevěříte? Tyto tři trendy looky z Instagramu váš přesvědčí. Nechte se inspirovat a zkuste to v pondělí black & white a především cool!

@k.bezman

Legendární Vans Sk8-Hi už jsou zase na výsluní a tento podzim i zimu je nosí snad všechny stylové holky. Nám se líbí obzvlášť v kombinaci se širšími, rovně střiženými kalhotami do pasu a áčkovým kabátkem.


 

@thehautepursuit

Blogerka Vanessa Hong to s černobílou umí a to hodně. Je to nejčastější kombinace barev kterou obléká. Pomocí kožené bundy s kožešinkou skvěle roztříštila jinak celobílý look a dodala mu tak zimnější a tak trochu drsnější ráz.

 


 

@tineandreaa

Super trendy šaty s tenkými ramínky přes oversized košili (a pro zájemce ještě přes široké džíny) vypadají nečekaně skvěle. Obzvlášť v podání norské fashionistky Tine. Pokud jste tohle vrstvení ještě letos nevyzkoušela, je na čase. Uvidíte, jak velkou část svého letního šatníku najednou zase dostanete do ulic.