Červencová ELLE je na světě

Jaká bude nejkrásnější a nejteplejší část roku 2011? Na to je jednoduchá odpověď – hodně denim a hodně filmová. Bez džín, džínových šortek, šatů, sukní a košil to v červenci nepůjde. Nejlepším průvodcem po modrém světě vám bude nová ELLE. Provede vás jeho nejnovějšími přírůstky, kombinacemi a trendy a připomene nesmrtelné matadory. To všechno doplní kabelkami, slunečními brýlemi, rtěnkami a laky ‚ušitými‘ přesně na míru letní sezony.

A protože v červenci má v Česku svátek film a epicentrem oslav se stávají Karlovy Vary, věnovala nová ELLE tamějšímu filmovému festivalu hned 53 stránek. Co nich najdete? Vešlo se na ně the best of v podání fotografa Tona Stana a dalších známých osobností i cestovatelská črta kreativní konzultantky ELLE Ivony Petružálkové. Do západních Čech se z Prahy vydala na své vespě.

Tím ale taháky červencové ELLE nekončí. Nalistovat si musíte zamyšlení Patricie Drati Rønde nad smyslem lidského života, zpověď Zuzany Stivínové, rozhovor režiséra Tomáše Mašína s Kryštofem Hádkem nebo třeba přehled žhavých trendů v lacích na nehty.

Dojděte si pro svou novou ELLE. Je právě v prodeji. A tentokrát ji seženete i ve formátu travel size. Ideální do tašky na vaše prázdninové cesty.