Chanel chystá novinku, o které musíte vědět

Těšte se na podzim! Po patnácti letech totiž Chanel uvede novou dámskou vůni. Když říkáme novou, tak myslíme úplně novou. Žádnou varianci na stávající parfémy. Ale naprostou novinku. Bude se jmenovat jednoduše Gabrielle Chanel. Značka drží veškeré podrobnosti v absolutním utajení, takže vám můžeme prozradit jen tolik, že se máte opravdu na co těšit. Vůně inspirovaná největší rebelkou módní historie bude absolutní must-have. V září bude nový parfém k dostání po celém světě, nebudete muset tak cestovat za Gabrielle do nejbližšího butiku, jako tomu bylo u první unisexové vůně Boy. Gabrielle dorazí do Česka.

A to není všechno. Karl Lagerfeld už v říjnu loňského roku na přehlídce zasazené do datového centra představil novou kabelku, kterou pojmenoval ... ano, tušíte správně - Gabrielle. Stejně jako všechny kabelky, ať už od samotné Coco nebo od Karla, je i řada Gabrielle krásná a hodně praktická. Dva aspekty, které styl Chanel charakterizují. Každý model je lehký a doslova s vámi drží krok, žádné omezování pohybu. To Coco přímo nesnášela.

bara fbb98Bára Podzimková s kabelkou Gabrielle na přehlídce Chanel jaro - léto 2017

Dá se nosit třemi způsoby - přes rameno, křížem přes tělo nebo si jednu část dvojitého řetízku proplétaného kůží můžete dát na jedno rameno a druhou část překřížit na druhé. Záleží na vaší momentální náladě. K dostání je černá a bílá varianta nebo dvoubarevné kombinace černé s bílou, tmavě modré s černou a béžové s černou. Vybrat si můžete taky velikost, která se vám nejvíc hodí. Menší na každodenní nošení, větší "shopping" verze a jako batůžek. Všechny najdete ve fotogalerii.

Na kabelky se chystá od dubna super kampaň se čtyřmi tvářemi. Vůbec prvním mužem v reklamě na Chanel kabelky bude Pharrell Williams, kterého jsme potkali už na prosincové přehlídce v hotelu Ritz (více zde). Spolu s ním ještě Cara Delevingne, Caroline de Magret a Kristen Stewart.

Protože Chanel není nikdy dost, máme pro vás v předpremiéře ještě krátký film věnovaný Gabrielle.

{YouTube}l6hSh_J8oZU{/YouTube}

Chanel chystá novinku, o které musíte vědět