Chanel představuje nový make-up pro muže

Text: Klára Dedková

O co vlastně jde? Budou muži nosit make-up? Kolekci BOY DE CHANEL tvoří tři základní produkty. Tužka na obočí, make-up a balzám na rty. Už Gabrielle Chanel věděla, že se pro svou dámskou kolekci může inspirovat v pánském šatníku. Dala tím tak základy své minimalistické módě plné pánských prvků, které si ženy zamilovaly. Typickým stylem i pohodlností. Proč se v dnešní době neinspirovat naopak? Muži od žen.

boy de chanel

Tužka na obočí, která je na jedné straně zakončená štětečkem na úpravu obočí, je dostupná v několika odstínech od šedé až po světle hnědou. Velmi lehký make-up si muži mohou vybrat ze čtyř odstínů, což nemusí být pro každého dostačující. Mluvčí společnosti však argumentují tím, že Chanel nabízí širokou škálou odstínů korektorů, které již vyrábí a které budou make-up skvěle doplňovat.

Posledním produktem kolekce je hydratační matující balzám na rty, jehož krásný černý obal s logem světoznámé značky bude chtít mít na nočním stolku každý gentleman. Dekorativní kosmetikou pro muže Chanel jen dále potvrzuje své přesvědčení, že krása není záležitostí pohlaví, ale stylu.

boy de chanelboy de chanel