Chcete mít tělo jako Jennifer Aniston?

Text: Josefína Joštová

Horká voda s citronem
Každé ráno nastartuje Jennifer své tělo sklenicí teplé vody s citronem. Doplňuje tím vitamín C a posiluje imunitní systém. „Důležité je aby byla voda teplá." říká. „Nepůsobí tak tělu šok a stimuluje trávicí proces."

Snídaně
Až třetina lidí vůbec nesnídá. Podle Jennifer je snídaně základ dne a i když sama není "snídaňový člověk", nikdy jí nevynechává. Přes týden nejčastěji pije proteinový shake s ovocem o víkendu si dopřává toast s
avokádem a vejcem nebo ovesnou kaši.

Jóga
Už 15 let pravidelně cvičí pod dohledem své trénerky a kamarádky Mandy Ingber. Józe Jennifer přisuzuje nejen hezčí postavu a vnitřní sílu, ale hlavně nabytí seběvědomí a vyrovnanosti.

Infrasauna
Magický pomocník při detoxikaci pleti a omlazování buněk. Do té své chodí Jennifer minimálně 3x týdně hned po cvičení a nedá na ni dopustit.

Voda
Voda, voda, voda. Klišé, ale pravdivé. Pokud chcete stejně zářivou pleť a zdravé tělo jako má Jennifer, vypijte denně minimálně 2,5 litru vody.

Rovnováha
Všeho moc škodí. Proto se Jennifer snaží žít v rovnováze - cvičit, ale neupírat si zasloužený odpočinek. Jíst zdravě, ale čas od času zhřešit. Trávit čas na natáčení a s přáteli a rodinou, ale dopřát si alespoň jeden den v týdnu jen sama na sebe.

Pozitivní přístup
„Být šťastný je klíč k tomu vypadat dobře a cítit se mladě." Tak zní mantra Jennifer. Proto ráda tráví čas hlavně se svou rodinou a kamarádkami, kteří ji vždycky zvednou náladu. Také ráda bere své psy na procházku do přírody.