Chiara Ferragni oblékla na svoji svatbu tři nádherné modely Dior Haute Couture

Nevím, jestli jste na tom stejně jako my, ale tuhle svatbu prožíváme prakticky rok. Světová blogerka číslo jedna Chiara Ferragni a italský zpěvák Federico Leonardo Lucia alias Fedez se zasnoubili během umělcova koncertu ve Veroně loni v květnu 2017. Živě ho přenášela jedna z italských televizí spolu se sociálními sítěmi obou italských celebrit (Fedez má před 6,3 milionu a Chiara 14,1 milionu followerů). Ti se rázem stali nejsledovanějším párem roku. 

Zvlášť když Chiara pár týdnů nato oznámila, že čekají svého prvního potomka a průběh celého těhotenství sdílela se svými fanoušky na sociálních sítích. Svatba byla stanovena na 1. září 2018, a to nejen proto, aby jejich syn Leone Lucia povyrostl (teď je mu pět měsíců), ale hlavně aby bylo dost časů na epické přípravy. 

Oslavu lásky nazvali #TheFerragnez a na hosty čekala řada překvapení v podobě stylových pozvánek, maskota nevěsty a ženicha nebo vlastního letadla, které je přepravilo do místa konání akce. Tím se stalo panství v nádherném sicilském barokním městečku Noto a snoubenci se ho rozhodli vyzdobit ve stylu hudebního festivalu Coachella, takže nechyběly různé pouťové atrakce, ruské kolo a mnohé další. 

První šaty, jež Chiara zvolila na rodinnou večeri o den dříve, byly nádherné, na míru šité šaty Prada ve starorůžovém odstínu. Doplnila je lodičkami s nízkým podpatkem a svými oblíbenými šperky. To už ale celý svět s napětím očekával odhalení svatebních šatů. Nakonec zvítězilo přátelství s italskou návrhářkou Marií Grazií Chiuri, kreativní ředitelkou francouzského módního domu Dior. Ten se postaral o troje šaty Dior Haute Couture, které všem hostům i followerům na Instagramu doslova vzaly dech. Šatům na obřad dominovala nádherná krajka a velká tylová sukně. Nechyběly ani speciální lodičky se jménem. Druhé svatební šaty se více přiblížily kolekci Dior jaro/léto 2017 a byly plné poselství. Nádherných vzkazů, obrázků a jiných symbolů odkazujících na život italské blogerky. Poslední šaty na party byly také z dílny Dioru, tentokrát se jednalo o krátké koktejlky s nabíranou sukní a korzetovým vrškem. Šaty pro družičky navrhla italská módní návrhářka Alberta Ferretti.

#TheFerragnez na Instagramu – podívejte se na nejžhavější obrázky do galerie: