Chloé Pre-Fall 2011

Pro letošní kolekci kreativní ředitelka Hannah MacGibbon představila modely s typickými atributy sedmdesátých let – manšestrový oblek, koženou propínací sukni, rolák…

Dala tak jasný kurz novému období. Zatímco kolekce jaro/léto 2011 se nesla v základní paletě – bílé, černé, s jemným dotekem kávově hnědé a akcentem vínové, éterické a panensky čisté návrhy nahradila linie plná podzimních barev a hrubších materiálů.

Do zvonu

Je to tak, i Chloé na příští podzim a zimu diktuje místo cigaretového střihu kalhot (už jsme si na ně tak zvykli!) zvonáče. A k nim nezbytný doplněk – sako. Bez něj prostě v babím létě na ulici vyjít nezkoušejte. Francouzská značka ale do módy vrací i útlý rolák z tenké pleteniny.

MacGibbon v pre-fall 2011 nezapomíná na oblíbenou kůži. Z té navrhla sukni, kazajku, kabelky a krásné tělové kozačky na midiklínku, které se hodí prakticky ke všemu.

Novinkou je módními domy dosud poměrně opomíjený manšestr. Nechybějí ani úplety, přehozy, baloňák. Prostě všechno, co před podzimem v šatníku potřebujete.

Kolekci pro babí léto reprezentují typické tóny. Petrolejová, mandarinková, vínová a hnědá se mísí s béžovou, sytě žlutou, šedou a černou. Široká paleta podzimních tónů kolekci výrazně rozehrává. Samy o sobě jako solitéry pak stojí úžasné kabelky a kabely, které modelům vtiskly akcent dokonalosti.