Christian Louboutin přichází s nejvíc sexy novinkou roku

Po týdnech informačního embarga vám můžeme prozradit, že slavný obuvník v březnu uvede na trh make-up kolekci zaměřenou na oči. Jmenuje se "Les Yeux Noirs" a najdete v ní celkem čtyři produkty.

Christian se nechal hodně inspirovat cestami po Indii, když vymýšlel nové textury. A je to hodně vidět. Pigmenty rozhodně nešetřil; výsledkem jsou bohaté, syté barvy, které zvýrazní pohled na maximum.

"Vždycky mě fascinovalo, kolik se toho očima dá povědět. Žijí si svým životem. Make-up jenom zdůrazní to, co chcete odhalit," říká Christian.

cl eye 5c78d

Na co se můžete těšit?


Řasenka

cl mascara e1ce8

Dramatický objem, maximální prodloužení, natočení a dokonalý tvar. Tohle všechno slibuje Les Yeux Noirs Lash Amplifying Lacquer Mascara. Velmi koncentrované množství pigmentů zajišťuje bohatou barvu od kořínků po konečky. Unikátní kartáček má horizontální i vertikální štětinky pro přesnou aplikaci. K dostání bude ve dvou odstínech - černé a vínové.


Linky na oči

cl Oeil Vinyle2 034f4

Co je víc sexy než high heels v lakované kůži s rudou podrážkou od Christiana? Jeho oční linky! Oeil Vinyle má na očích vytvořit stejný efekt jako lodičky na nohách. Spousta pigmentu a navrch lesk. Wow! Hrot linek vychází z kaligrafického pera a pořídit si budete moct hned tři odstíny - černý, temně modrý a taky červený. Ano, přesně ten rudý odstín, který ho proslavil.


Tužka na oči

cl Oeil Velours e59eb

Tento produkt je inspirován líčením egyptských faraonů. Hedvábnou linku můžete nakreslit podél řas i ji pořádně protáhnout do efektu kočičích očí. Nebo rozmazat do sexy smokey eyes. Je to jen na vás. Christian namíchat hned čtyři odstíny - černý, čokoládově hnědý, švestkový, modro-zelený a zářivě žlutý.


Tužka na obočí

CL Brow Definer c6266

V kolekci nesmí samozřejmě chybět pořádná vychytávka na obočí. Brow Definer ve čtyřech odstínech vytvoří super efekt, budete mít oči jako topmodelky, které si na svém obočí postavily celou kariéru. Tužkou stačí vyplnit matnou barvou a kartáčkem pěkně vyčesat.