Čínský Nový rok: kolekce, kterou musíte mít!

Dobrá zpráva je, že lidé narozeni ve znamení OPICE jsou podle čínského horoskopu chytří a vzdělaní. Ale bohužel máme i špatnou - rok OPICE bývá jedním z nejnešťastnějších. Proto vy, co jste se se v daných letech narodili, buďte zvýšeně opatrní na své zdraví, lásku, kariéru i investice. Hlavně se neoddávat hazardu, mohli byste snadno přijít úplně o všechno.  

V ELLE jsme se rozhodli opomenout slovo neštěstí, poněvadž si stejně myslíme, že každý svého štěstí strůjcem. My raději vidíme sklenice aspoň do poloviny naplněné!

Prada comb 1 115fb

Čínský nový rok začne 8. února a pro tuto příležitost módní návrhářka Miuccia Prada vytvořila kolekci věnovanou a inspirovanou právě tímto znamením. V Číně budou začátek roku slavit ohňostrojem a lvím tancem, vy si zase můžete pořídit pradovskou "opičí" kolekci (kabelku, psaníčko, klíčenku i boty). 

V redakci jsme se zamilovali do opičích klíčenek pro holky i pro kluky, které připomínají lidoopy z filmu Planeta opic. Pamatujete si na Doktorku Ziru, do které se zakoukal samotný Charlton Heston? Klíčenky podle nás vypadají přesně jako ona. A pověsit si je můžete na klíče nebo připnout jako ozdobu na kabelku. 

Prada Trick CorneliaCesare Comb 232b4

Pokud jste fanouškové "sestry" Prady - značky Miu Miu, tak i ona pro nás připravila zajímavé módní doplňky jako jsou baťohy, peněženky a kabelky. Vše v červené nebo černé barvě se zlatým metalickým kováním. Nakonec přece jen ten čínský rok bude šťastný! 

Nová kolekce inspirovaná čínským novým rokem je právě v prodeji.