Co dělat na prvním rande?

Jste nervózní, když se chystáte na první rande? Bojíte se, že moc nezapůsobíte? Není nic jednoduššího, než rande předem promyslet a průběh trochu naplánovat. Ano, večeře při svíčkách, procházky parkem, zmrzlina v kavárně, to je osvědčená klasika, ale vy potřebujete něco originálnějšího, aby se druhá (i další) schůzka stala rovnou jistotou. 

Zapomeňte na přeslazenou romantiku. Hlavním heslem rande by měla být ZÁBAVA!

FUN, FUN, FUN

Vezměte ho na motokáry a dejte si závod. Vítěz si pak bude moci vybrat od toho druhého odměnu - a proč by to nemohlo být něco trochu sexy? Zapojte fantazii. Pokud jste jen trochu dobrodružnější povahy, vezměte ho na paintball. Umíte zpívat? Tak hurá na karaoke, ať je z vás na větvi. A nebo teď v létě doporučujeme vypravit se do nějakého lomu na večerní koupání, pár "opuštěných" jich najdete kolem Berouna. 

97b1ff16bd81176965f4dcc4b9d660f2 4ae9e

Noční zvířata

Už jste slyšeli o únikových hrách, jako je MindMaze nebo Questerland, kde je skupina lidí uzavřena v jedné místnosti a ven se dostanou, jen pokud vyřeší úkoly? Navrhněte mu, že si zahrajete něco podobného. Ale pozor, je potřeba logické myšlení, takže zapomeňte na průpovídky typu "jsem trochu bohém a špatně se soustředím". Zapněte všechny svoje mozkové závity, ať uděláte dojem a uvidíte, že podáním ruky vaše rande neskončí. A pokud náhodou bude vaše první rande v New Yorku, navštivte strašidelný hotel "Sleep No More" (McKittrick Hotel) a nebo ještě lépe - první výročí pak můžete slavit zrovna tam. A o co to vlastně jde? O celý nekonečný řetězec neuvěřitelných situací, které musíte vyřešit. 

BRAD PITT AND KIRSTEN DUNST b5f88

Kultura

Zní to trochu zastarale, ale nebojte se, nebudeme vám tu radit, abyste si společně četli F.L.Věka. Ale snad chcete, abyste si ověřila, jestli váš případný budoucí partner má trochu přehled, kde se co děje. Kde je dobrý koncert, jaký super film hrajou v kině a kde je zrovna dobrá výstava. Zpěvák The Weeknd vzal Selenu Gomez na první rande do akvária v Torontu. A violá, získal její přízeň a snad i srdce. Zkuste zacílit do trochu umělečtějších sfér: Například právě teď probíhá v Mánesu výstava bývalého tatéra Lukáše Musy Musila. U jeho obrazů můžete rozvíjet, co vám který z nich připomíná. Trocha fantazírování určitě neuškodí. 

giphy 2 51d81

Tělo jako výzva

Máte ráda sport? Nebylo by fajn mít kluka, který je stejný blázen do sportování? Pak buďte připravena a ukažte hned od začátku, že jste na stejné vlně. Můžete třeba společně na maraton. V Praze ve Hvězdě se teď například poběží NeonRun, pomalujete se svítícími barvami, poběžíte večerním parkem a pak si společně můžete užít závěrečný koncert. 

giphy a14ac

Nej místo pro první polibek? 

Herec Ashton Kutcher s Milou Kunis se poprvé líbali při natáčení televizní show a jejich polibek je tak navěky zaznamenán. Jemu bylo 19, jí bylo 14 let. A jemu prý v hlavě blikalo? "Je to vůbec legální?" Dokážete trumfnout tenhle první polibek?