Co mají společného šéfredaktorka české ELLE a francouzské Vogue? Obě milují 7/8 džíny

"Jejich výhodou je, že se dají nosit za každého počasí, což se obzvláště letošní léto dost hodí. Měním jen boty, případně vrstvím trička, košile, saka, kašmírový rolák nebo koženou bundu," prozrazuje Andrea. "Je to geniální kousek vašeho šatníku, protože nabízí nespočet kombinací. Někdy potřebuju během dne změnit styl, ale nestihnu se jet domu převléci... Řeším to tak, že si obléknu černé skinny džíny v délce 7/8, přes den obuji bílé Stan Smith tenisky a džínovou košili, kterou navečer vyměním za bílé smokingové sako od Ivany Mentlové a černé lakované lodičky od Saint Laurent a můžu okamžitě vyrazit na party."

doclanku01_20974.jpg

Andrea nezastírá, že velkou inspirací je pro ni šéfredaktorka francouzské Vogue Emmanulle Alt, která nenosí téměř nic jiného. "Můj styl se poslední dobou hodně změnil. Kdo mě zná, určitě si nemohl nevšimnout, že často oblékám barevné šaty a sukně. Pokud ale nosím kalhoty, tak většinou jen černé nebo bílé džíny v délce ke kotníkům anebo černé kožené kalhoty od Isabel Marant."
Podle Andrey je předsudek, že zmiňovaná délka se hodí jen pro hubené a dlouhé nohy. "Podívejte se na Kim Kardashian. Pokud nemáte nohy jako Kate Moss, samozřejmě musíte zapomenout na baleríny, ale obujte lodičky nebo sandálky na co nejvyšším podpatku."

A jakou kombinaci má nejraději Andrea?
"Jednu mám právě dneska na sobě. Bílé džíny z Topshopu, černý kožený top &other stories, černé sako Isabel Marant a Valentino Noir baleríny."

 

1. White & Blue 

01emmaneulle 77b15

2. Páskování

02emmanuelle07 816ef

3. Party look

03emmanuelle111 d42de

4. Street look

04emmanuelle08 0893b

5. Natural Born Killer - Balmain look

 05emmanuelle04 486ea

 

Další looky v naší galerii:

 

 

Co mají společného šéfredaktorka české ELLE a francouzské Vogue? Obě milují 7/8 džíny