Co na sebe tento týden? Inspirujte se u hvězd Instagramu

Italka, Norka a Australanka. Co mají společného? Kromě toho, že jsou jedny z největších módních hvězd Instagramu, mají tyhle tři holky skvělý cit pro detail. I ze zcela jednoduchých kombinací tak díky malé úpravě či doplňku vznikne něco super cool. Zkuste to tento týden s jejich triky!


 

Tine Andrea

Už se nemůžete dočkat letních topů? Blogerka Tine Andrea dokazuje, že vzít si ten svůj oblíbený můžete klidně hned teď. Stačí, když pod něj dáte rolák, a bude půboti ultra cool, když ho zkombinujete ho s otrhanými džínami do pasu a trendy teniskami.

 


 

Chiara Ferragni

Chiara nás baví tím, jak umí zkombinovat italskou eleganci s kalifornskou uvolněností. Není divu, v LA žije už několik let. Něžné krajkované šaty v bílé barvě jsou must-have na léto každé romantičky, ale užijí si je i drsňačky, pokud je podobně jako Chiara zkombinují s army bundou kolem pasu, náhrdelníkem choker a teniskami na výrazné platformě.

 

 


 

Zanita Whittington

Mistryně drobných stylingových triků Zanita nezklamala ani tentokrát. K zářivým žlutým kalhotám si vzala kabát "ledabyle" shozený z ramen (vy ještě neznáte "shrobing"?) a výrazné náušnice. Perfektní kombinace, ve které zvládnete den i večer.