Co o vás řekne tvar rtěnky

Je tolik věcí, které mají prozrazovat naši osobnost. Knížky, které čteme, boty, které nosíme. A dokonce i rtěnky. To nás zaujalo! Podle jejich pěti základních tvarů (vznikají po čase tím, jak je na rty nanášíte) se prý dá rozpoznat pět typů žen. Citlivky, superženy, kamarádky apod. I když možná stejně jako my nesnášíte škatulkování, zkuste se k jednomu z nich zařadit. Možná se v něm poznáte.

Tvar č. 1. Smělá žena
Jste odvážná, vynalézavá a smyslná. Patříte ke kreativním typům se silnou osobností. Milujete změny, překvapení (a odvážné rtěnky). Nestaráte se o konvence a jdete si životem vlastní cestou.

Tvar č. 2. Kamarádka
Jste bezproblémový typ. Rozený diplomat. Přátelé si k vám chodí často pro radu, protože jim vždy nasloucháte a dobře poradíte. Jednáte přímočaře a lidé na vás oceňují spolehlivost a důvěryhodnost.

Tvar č. 3. Superžena
Jste laskavá a hodně ženská. Máte silnou potřebu míru a harmonie. Lidé se ve vaší společnosti cítí dobře. Jste totiž skvělá milenka, vyhlášená kuchařka i milující manželka. Život máte naplánovaný, nic nenecháváte náhodě.

Tvar č. 4. Silná žena
Jste sebevědomá, vyrovnaná, zásadová a máte smysl pro detail. S vaší energií a kreativitou zvládnete každou překážku. Často se ocitáte ve středu pozornosti svých přátel. Nejste typem ženy v domácnosti – nikdo vás totiž nemůže ovládat a mít pod kontrolou.

Tvar č. 5. Emocionální žena
Jste hodně citlivá a přemýšlivá, vůči ostatním zdrženlivější. Ráda sníte a ve vašem světě snů je vše krásnější než ve světě reálném. Hledáte porozumění, přátelství a blízkost, proto býváte docela často zklamaná.

Co o vás řekne tvar rtěnky