Co se bude na podzim nosit? Známe největší trendy z Answear.cz

Podzimně-zimní kousky od Answear.cz jsou plné neočekávaných kombinací, výrazných barev a zajímavých střihů. Fantazie, konvence a jednolité vzory vás nemusí limitovat! Stačí se inspirovat trendy, kombinovat vzory a módu si prostě užít! Podle vlastních představ a jakkoliv se vám to zlíbí. Nosnými pilíři jsou zejména: obrovské péřové bundy inspirované módou z ulice 90. let, teplákové soupravy z 80. let, bundy se zvířecími vzory, kárové obleky, flitrované sukně a éterické šaty.

answear

Jaké nejnovější trendy z Answear.cz nás baví?

Urban Running

Klíčem tohoto trendu jsou tepláky. Jakoby vystřižené z 80. a 90. let, dostatečně volné, často ozdobené lampasy nebo známým logem, jsou dnes vhodné nejen během sportu. Jako alternativu k dámskému obleku je můžeme kombinovat s podpatky, malými kabelkami či dokonce bižuterií. A máme šik sportovní oblečení v plné kráse!

Oversize Me

Maximální objem je v kurzu! Obrovské bundy (často i v příliš velkém čísle), prošívání a stahování, to vše inspirované módou ulic 90. let. Nosí se dost netradičně – v kombinaci s dlouhými šaty, elegantními látkami, tylem nebo krajkou. Designéři radí kombinovat tepláky s luxusními kousky.

White Collars

Bílá košile vůbec nemusí být usedlá ani konzervativní. Oversize, asymetrie, nabrané rukávy, nové střihy a linie to vše jsou elementy, které přináší nové podoby bílé košile. Kromě překvapujících geometrických střihů, vystupují do popředí i futuristické aplikace a výšivky. Experimenty a kreativita jsou na prvním místě!

Monocolour

Hledáte nejjednodušší recept na podzimní styling? V této sezóně stavte na jednu silnou a charakteristickou barvu, která bude dominovat na jednotlivých částech tvého outfitu. IN je oranžová, smaragdově zelená, kobaltová nebo zářivě citrónová.

Ethnic Vibes

Designéři se nemohou nabažit kulturou Blízkého a Dálného východu. Syté odstíny bordó, fialové, zelené či kobaltu, vzory typu paisley, volné střihy kimona nebo orientální motivy to jsou základní prvky tohoto trendu. Nechybí ani péra, výšivky a třásně, tak charakteristické pro etnické komunity.

A to je jen výběr z podzimních trendů, jak je vidí ANSWEAR. Kompletního módního průvodce najdete na www.autumntrends.answear.cz.

Co jsme se dozvěděli o vzniku kampaně?

Celou kampaň provázejí elektrizující vizuály a fashion video. Dynamický spot, ve kterém značka představuje stylizace přímo ze světových módních přehlídek a měst jako Paříž, New York nebo Milán, zrealizovala mezinárodní kreativní agentura Warsaw Creatives. Režírovala ho Marie Zbąska, která patří do kreativního dua "The Siblings", a Pat Bogusławsky byl zodpovědný za režii pohybu. Do jeho portfolia patří také natáčení s Victorií Beckham či Stellou McCartney.

Součástí podzimní kampaně je i stránka www.autumntrends.answear.cz, díky které se dostanete k nejžhavějším trendům AW18/19 během jednoho kliknutí. Čekají tam na vás nejžhavější total looky této sezóny připravené ANSWEAR stylisty a limitovaná zvýhodněná nabídka na letošní must-have kousky. 

Looky z nových kolekcí Answear.cz, které nás baví: