Dara má novou spolupráci. Vyhrajte díky ní super ceny!

Richard Müller v jedné ze svých nejslavnějších písní zpívá, že „štěstí je krásná věc“. Ano, štěstí chceme dosáhnout všichni. Pro každého z nás ale symbolizuje něco jiného. Co konkrétně znamená pojem „štěstí“ pro Daru Rolins? A co všechno najdete v její zbrusu nové beauty kolekci pro AVON?

Nechte se inspirovat!

Součástí kolekce je také nový parfém Luck Limitless, který v sobě snoubí směs luxusních ingrediencí, kde hlavním tónem je exkluzivní diamantová ambra.

AVON Luck Limitless

Dotek exotického pomela, zlaté orchideje a sladké vanilky z Madagaskaru v tyhle vůni si oblíbila i zpěvačka Dara Rolins, která na otázku, kdy se cítila nejšťastnější, odpověděla: „Pokud se bavíme o těch velkých momentech, tak je to bezkonkurenčně narození mojí dcery Laury. V běžném životě jsem ráda za svoji povahu, jelikož mě dělá šťastnou i to, že třeba svítí slunce.“


 

Její povaha se odráží i v jejím vidění světa: „ Dívám se na svět pozitivně. Vidím sklenici spíše poloplnou než poloprázdnou. A upřímně si myslím, že za spoustu šťastných i těch méně šťastných momentů si může člověk sám. Každý svého štěstí strůjcem. Pochopila jsem jednoduchost rozhodnutí, že chci být šťastná a chovám se podle toho. Není možné žít ve štěstí každý den - ani bych nevěděla, co štěstí je, kdybych nezažívala i krušné momenty – je to o rovnováze jako ve všem.“  

Na otázku, čím Dara dělá šťastnými lidi kolem sebe, odpověděla s úsměvem: „Tím, co umím nejlépe a co dělám nejraději - takže svojí hudbou.“

A čím si můžete radost udělat vy? Zasoutěžte si s AVON o skvělé ceny!  Přicházející léto se v Avonu nese ve znamení štěstí. Dne 25. května proběhne v ulicích ve vybraných městech Šťastný den, kde si budete moci produkty Avon vyzkoušet. Od 24. 5. do 14. 6. v Avonu poběží Šťastná kampaň, ve které se můžete těšit na výhodné nabídky označené symbolem čtyřlístku. Přidejte se k Avonu také a vyhrajte v průběhu Šťastné kampaně například stříbrné náušnice s kamínky Swarovski Crystals, nebo dovolenou v hodnotě 50 000 Kč. Více informací najdete na www.avon.cz.

Nebudete 25. v ulicích? To nevadí. Pro pět čtenářek ELLE máme jedinečnou soutěž už teď. Vyhrát můžete exkluzivní kosmetické balíčky, které pro vás připravila přímo Dara. Pravidla jsou jednoduchá. Stačí, když odpovíte na soutěžní otázku ve formuláři (nápovědu najdete ve videu) a budete si držet palce do 17. května, kdy výherce vyhlásíme u nás na Facebooku. Hodně štěstí!

Štastné výherkyně, Monika Vychopňová, Šárka Feťková a Kateřina Hrušková od nás dostanou v nejbližšch dnech dárkový balíček AVON.