Dara Rolins je novou tváří šperkařské značky

Pokud ji sledujete na Instagramu, pak víte, že tato slovenská star se jen tak nezastaví. Mezi koncerty a časem, který tráví s dcerou Laurou, cestuje Dara Rolins po celém světě. Přesto má v diáři místo i na přátele a rodinu! Teď česká šperkařská značka Klenoty Aurum oznámila, že se stává jejich novou ambasadorkou. A web ELLE.cz dostal šanci zeptat se na první dojmy už v backstage během focení.
 

Co první vás napadlo, když jste se dozvěděla, že budete novou tváří značky Klenoty Aurum?

Že šperky miluju! A v případě značky Klenoty Aurum se mi bude lehce vybírat ty, které vystihují můj styl, jelikož jich mají v portfoliu opravdu hodně!

Můžete mi doplnit větu: Šperky jsou…

… něco jako parfém. Nutnost. A zdroj hezkých pocitů a emocí.

Prozraďte mi, jak vznikal hlavní vizuál kampaně. Měla jste osobně konkrétní představu, jak by měl vypadat? Vybrala jste si i tým, se kterým dneska spolupracujete?

Ano, o tom, jak a s kým jsme samozřejmě před focením kampaně s týmem značky Klenoty Aurum živě diskutovali. Věděla jsem, že spolupracují – stejně jako já – s těmi nejlepšími, takže jsme se všichni znali a celé focení byla jedna velká zábava. Braňo Šimončik je jeden z mála fotografů, před kterým se nestydím být odvážnější než je mým zvykem. A že mám ve zvyku být odvážná dost (smích). Ale tady jsem byla ještě o kousek víc.

Jaké šperky sama ráda nosíte?

Ráda šperky míchám. Jak barvy kovů, tak různé velikosti. A mám jich ráda na sobě víc. Klidně dva, tři, čtyři náramky na ruce a také víc prstýnků. Víc jich nosím i na jednom prstě. V takovém případě se mi líbí, když jsou jemné. A pak mám v oblibě šperky opravdu výrazné, které na těle fungují jako solitér.

dara


 

Necháváte se při výběru šperků ovlivnit módními trendy? 

Myslím, že módní trendy do jisté míry ovlivňují nás všechny. I ty, kteří tvrdí, že ne. Dnes se trendy netýkají pouze módního průmyslu. Trendy řeší šoubyznys, šperkaři, sociální sítě, vyskakuje to na nás ze všech stran. A život, filmy, časopisy, klipy, televize je tak celkem přirozeně, vědomě i nevědomě promítá do našich názorů, a ovlivňuje tak náš styl. Samozřejmě do té míry, která je pro každého z nás pocitově přijatelná. Takže ano, i já jsem dobrovolně ovlivnitelná.

Kdybyste si měla vybrat jen jeden jediný šperk svého života, který by to byl? 

Asi zlatý prsten Cartier, který jsem si koupila za Lauru.

Vzpomenete si, kdy vy jste někomu dala šperk? 

Šperky dávám ráda a dost často. Naposledy jsme jich hned několik vezli z Bali. Obdarovali jsme nám blízké ženy i holky. 

Bavilo by vás samotnou třeba nějaký šperk navrhnout? Nebudu předbíhat, když se zeptám, jestli se něco podobného ve spolupráci s Klenoty Aurum nechystá? 

I o tom jsme se na bojové poradě s týmem Klenoty Aurum bavili. A je dost pravděpodobné, že k tomu v rámci mých kreativních choutek v jistou chvíli dojde…

Co vás v nejbližší době čeká? Nějaké nové projekty, koncerty?

Mám v plánu uvést další dva klipy, které jsem nedávno točila v Los Angeles. Všechny víkendy jsem na cestách křížem krážem Čechami i Slovenskem po klubových vystoupeních, firemkách, oslavách všeho druhu. Do toho mám v hlavě několik dalších hudebních nápadů a spoluprací a taky koketuji s myšlenkou, že bych po deseti letech udělala znovu vánoční koncert s orchestrem, DJem a hosty. Moje hlava mi každou chvíli nabídne něco zajímavého, takže se nebojím, že bych dlouho nudila sebe nebo své fanoušky nicneděláním.

Podívejte se s námi do backstage focení nové kampaně s Darou Rollins: