Dara Rolins je tváří nového parfému Avon, který můžete vyhrát

Každá vůně se skládá z ingrediencí, které svojí kombinací vytvoří jedinečnou směs. A také díky ní si uchováváme v paměti mnohé momenty ze života, či pocity s nimi spojené. Vůně nás provází při běžných i mimořádných událostech, je naší součástí a poznávacím znamením pro okolí. Doslova vystihuje naši osobnost. Jakou roli hrají vůně v životě Dary? 

"Moje nejoblíbenější vůně jsou zázvor, limetka, jasmín, santalové dřevo, pačuli, růže, pomeranč, mandarinka, hruška, cedrové dřevo, frézie, vanilka, jantar, ostružiny, levandule, vůně medu... Ani nevím, čím skončit. Příroda nabízí tolik překrásných vůní. Nemám jednu, ale hned několik, které si mě dokáží podmanit," říká zpěvačka. 

"Jsem ten typ, který má v koupelně vždy několik vůní. Nestává se mi, že bych měla stejnou náladu celý den, natož týden. Přesně proto mám připraveno hned několik variant, které vždy dokonale podtrhnou atmosféru dané chvíle. Dopoledne mám ráda lehké osvěžující vůně. Vyplývá to z charakteru věcí. Tato část dne je totiž vždy o cvičení. Večer s vůněmi rozhodně více experimentuji. Líbí se mi být "rozpoznatelná". Originální a svá. Něco jako když člověk vyčnívá z davu."

 O parfém Luminata teď můžete soutěžit. 

SOUTĚŽ

Vyhrajte 5 x balíček produktů Avon v hodnotě 2 000 Kč. V balíčku najdete:

  • 1 x Luminata EDP, 50 ml
  • 1 x Tělové mléko Luminata, 150 ml
  • 2 x Rtěnka Delicate Matte, 3,6 g
  • 1 x Řasenka Big and Extreme, 10 ml
  • 1 x Minipaleta očních stínů Epic Intense, 5 g 
  • 1 x Lak na nehty, 10 ml
  • 1 x Tekutý make-up Flawless SPF 15, 30 ml

Soutěžní otázka zní: Kdo je autorem vůně Luminata? Odpovězte ve formuláři pod článkem. 

kjd

Nový parfém od Avonu se objeví i v Dařině novém videoklipu. "Že se parfém Luminata objeví v mém novém videoklipu Sestry není náhoda. Jedna z myšlenek této písně je vnitřní světlo. My sestry, myšleno my ženy, máme mezi sebou zvláštní spojení. Jedna druhou přiběhneme rozsvítit, když v ní na chvíli něco zhasne. Nebo by to tak alespoň mělo být! Já i moje tanečnice, sestry z Daraforce, vyznáváme tuto filozofii. Fandíme ženám. A naší hudbou i její vizualizací se snažíme o další šíření této myšlenky."


K pestrým podzimním novinkám si Avon připravil také soutěž, ve které vyhrává každý. Těšit se můžete na garantované slevy na vybrané novinky z AVON katalogu 15/2018,  každý den losování o iPhone a taky na hlavní výhru - osobní automobil Citroen C3 ve speciální AVON úpravě. Soutěž probíhá od 27.9. do 24.10.2018. Jak se do soutěže zapojit a všechny potřebné informace jsou dostupné u Vaší Avon Lady/Avon Gentlemana nebo na www.avon.cz/soutez

 

 

dj

Luminata EDP, 50 ml, 700 Kč

Okouzlující kompozice nejnovějšího parfému od Avonu podtrhne vaši svůdnost bujnými tóny bílé pivoňky s akcentem šťavnaté hrušky a sladké vanilky. Autorem vůně je Maurice Roucel, tvůrce oblíbených vůní pro DKNY, Celine Dion nebo Gucci. Vůně Luminata zaujala i tvář Avonu Daru Rolins. Dara miluje u parfému být rozpoznatelná, originální a svá - mít pocit jako když svítíte v davu, jako když záříte... Co kromě úsměvu a zapamatovatelné vůně patří ke každé ženě čtěte na https://www.avon.cz/beauty-by-dara

 

Co najdete v balíčku: