Dárky od Tiffany & Co.

Která z nás nikdy nekoukala zasněně do výlohy šperkařské ikony Tiffany & Co.? I božská Audrey Hepburn nedala dopustit na butik na Páté avenue v New Yorku. A Vánoce jsou ideální dobou, kdy si splnit i ta nejtajnější přání. Udělejte radost sama sobě či někomu blízkému, kdo si to zaslouží. A nebo si o vytoužený šperk jednoduše řekněte! Vaše drahá polovička určitě ocení, že vám nadělí dárek, na který nikdy v životě nezapomenete. Každý kousek Tiffany & Co. je klasikou, může se dědit z generace na generaci a nikdy neztratí na lesku. A to i kvůli tomu, že vám ho v jakékoli pobočce kdekoli na světě kdykoli zdarma vyčistí. Tomu říkáme servis na úrovni.

Krásné ikonické šperky rozhodně nejsou všechny nedostupné. Vybírat můžete z široké nabídky už od 3000 Kč. My se naprosto zamilovali do náramku Atlas. Ale pokud si potrpíte na luxus, tak také v žádném případě nebudete zklamaná, doplňky z drahých kovů a kamenů se pohybují i v několikamilionových částkách. Ale i když si vyberete dosažitelný model, tak se při nákupu dočkáte královské péče a neobvykle osobního přístupu. A jestli vás chce dechberoucím šperkem obdarovat váš milovaný, nenápadně mu naznačte, že máte u Tiffany & Co. wishlist, díky němuž pořídí to, po čem doopravdy ve skrytu duše toužíte. Vlastně mu svým způsobem dáte dárek už tím, že si chudák nebude muset několik hodin lámat hlavu výběrem.

Na Tiffany nás prostě baví, že v něm najde dokonalý dárek každý. Pro každého. A proto nás v Pařížské 10 určitě potkáte. Nejenom o Vánocích :-)

Color by the Yard Ring od Elsi Peretti 4.900 Kč


Picture_115Platinový náhrdelník se safíry a diamanty 344.000 Kč

Tiffany-Cobblestone-_2476

Infinity ring in Rubedo 7.950 Kč

Picture_116

Náramek Silver Love 4.650 Kč


Picture_117

Prsten s diamanty a smaragdem v platině 4.892.000 Kc
Tiffany-emerald-ring_2478

Return to Tiffany Heart Tag with Key přívěsek s řetízkem 4.650 Kč

Picture_118

A na konec i něco pro pány. Manžetové knoflíky s auty, 14.500 Kč

Tiffany-roadster-cuf_2474