David Beckham odhalil tělo pro H&M

David Beckham jde ve šlépějích své manželky Victorie. Společně s highstreet značkou H&M rozjel svou první linii úzce specializovanou na spodní prádlo, trička a pyžama. Jednoduše na to jde pěkně od začátku. A s vybíráním modela pro svou linii také příliš neexperimentoval – kdo je větší sázka na jistotu než on sám a jeho dokonale vypracované tělo? Na černobílých fotografiích si fotbalista vyhrál s pózami i výrazem a předvedl svá četná tetování.

Práce v týmu je pro mě celoživotní záležitost. A zjistil jsem, že stejná pravidla platí i na poli módy,“ rozpovídal se o spolupráci s H&M David. „Jako kolektiv jsme strávili hodně času, abychom našli tu dokonalou kombinaci střihu a kvality materiálu, abychom zajistili, že výsledný produkt bude nejenom něco, co bych rád nosil, ale také to, čemu velmi rád propůjčím své jméno. Výsledkem jsem absolutně nadšený a doufám, že kolekce vyvolá stejnou reakci i u zákazníků.“

Spodní prádlo David Beckham pro H&M je jen první z dlouhodobé spolupráce. Kdy se jí dočkáme? Jen pár dní před Valentýnem – 2. února. Takže pokud na svém partnerovi chcete mít aspoň kousek z Davida Beckhama, šup na nákup!

David Beckham odhalil tělo pro H&M