Debut Rachel Zoe

Kdo by neznal Rachel Zoe. Proslulá stylistka je jednou z nejslavnějších a nejvlivnějších ve svém oboru. Pod ruku už se jí dostaly takové hvězdy, jako jsou Cameron Diaz, Kate Hudson, Kate Beckinsale nebo Nicole Richie.

Rachel nespí na růžích a při kariéře stylistky si plní i svůj životní sen – navrhnout vlastní kolekci.
Vezmeme-li v potaz ohlas její reality show, knihy a webových stránek, můžeme si být téměř jistí, že tahle kolekce sklidí velký úspěch.

Linie už byla představena, podobně jako ta Toma Forda, ve velmi intimní atmosféře, za účasti jen pečlivě vybrané hrstky novinářů. Ti, ačkoli byli požádáni, aby v průběhu show nepořizovali žádné fotografie, nechali do éteru uniknout několik snímků.

Kolekce se jmenuje Rachel Zoe Collection a široké veřejnosti by měla být představena v srpnu právě v reaiity show Rachel Zoe Project.

Rachel Zoe poprvé

Podle Teen Vogue Zoe o své nové roli módní návrhářky prohlásila, že to byla ta nejstrašidelnější, a zároveň nejzábavnější věc, kterou kdy dělala. „Budu upřímná, jsem z toho velmi nervózní,“ prohlásila Rachel.

Rachel Zoe poprvé
Rachel Zoe poprvé

Kolekce je prý velmi ‚Zoe‘ – sedmdesátkové linie, široké kalhoty, kombinézy, pláště a čtyřpalcové podpatky na kotníčkových platformách.
Ceny jednotlivých kusů by se po jejich oficiálním uvedení měly pohybovat od 250 dolarů za šaty až po 700 dolarů za dámské smokingy.