Dětský festival mini se blíží!

7. edice Dětského prodejního festivalu mini se opět odehraje v 5. a 6. patře OD Kotva, do nichž bude vyhrazen speciální vstup z postranní pasáže vpravo od hlavního vchodu do OD Kotva. Celý výstavní prostor i vstup do něj bude bezbariérový.

Tentokrát v 6. patře u kavárny budeme mít venkovní terasu s krásným výhledem na Staré Město vybavenou nábytkem od mladých designérů nové značky Meyto a stánkem s nanuky Lunar. Další novinkou je, že v sobotu bude v 6. patře velký hlídaný dětský koutek v režii Little Bubbles, kde se o děti postarají a nabídnou jim zábavný program - cvičení jógy, cvičení na houpacích prknech a výtvarné dílny.

Na oba dny jsme připravily bohatý doprovodný program včetně zdobení nanuků Lunar a Cupcakes s Lelí, minikřest kníhy-abecedáře ABCZ, výtvarnou dílnu s Bajkajlaj, hudební workshop s La školou ad. RePello s designérem Michalem Strachem nachystalo workshop, na němž si děti dotvoří a „vytuní“ vlastní dřevěné autíčko, které bude zároveň novinkou, již společně v premiéře uvedou právě na mini.

V 5. patře jsme ve spolupráci s naším novým partnerem japonskou firmou Kitpas a ilustrátorem Patrikem Antczakem, autorem Alfabety, připravily výtvarné dílny, na nichž děti budou moci kreslit bezprašnými křídami Kitpas a tvořit magnetické obrazce přímo na zeď natřenou magnetickou tabulovou barvou.

Mezi vystavovateli najdete jak již oblíbené stálice tak nové značky a obchody, které představí výrobky a sortiment původem z České a Slovenské republiky i zahraničí. Festival si zakládá na pečlivém kurátorském výběru zakladatelky a ředitelky mini Terezy Bruthansové.

Z vyhledávaných ikon mini zde opět potkáte např. Utukutu, Omniferu, brýle a plavky KiEtLa, Mimi Concept, nakladatelství Host a Pop-Pap, oblečení Shark in the Park a LoowFat Kids, obchod Arki, šperky Le petit délice a kosmetiku z Babystart. Nejen dětskou obuv nabídnou obchody Littleshoes a Urbanlux. Mezi novými značkami a obchody se na mini objeví např. Pepe: Cap by Radka, Winwinlove se svou první dětskou kolekcí z lněných košil, Jana Stejskalová design s filcovými capáčky a kabelkami, Obrázkář (na míru vytvořené knihy obrázků vašich dětí), originální knížky Scrollino, Bird Bell (lapače snů), Budu doktor! od Míši Knězkové, Lily is sailing, Luckydes, Simply Kids, ze Slovenska pak např. Bekvam, Buubli a kosmetika Ťuli & Ťuli.

Těšíte se? My rozhodně ano! 

minimini