Diamantová kolekce Coco avant Chanel

Šperkařský ateliér Chanel pro tuto sezonu přichází s úžasnou kolekcí vyprávějící příběh Mademoiselle Coco Chanel, než se stala módní ikonou a nejslavnější návrhářkou všech dob. Příběh sirotka, který změnil jednou provždy náš šatník. Pánský styl, malé černé, jednoduchost, dokonalý styl. Výsledkem je jedenáct setů náhrdelníků, náramků, náušnic a prstenů s motivy mašlí a krajek, kterými na počátku své kariéry zdobila klobouky.

Zjednodušená barevná paleta nechává každý kámen maximálně vyniknout, bílé diamaty nejrůznější brusů se střídají s japonskými perlami v šedých a chladně růžových odstínech. Jejich jemnost a oslnivý lesk dává vyniknout spinelu, měsíčnímu kameni a morganitům, které sice hlavní roli nehrají, ale o to rafinovaněji jejich použítí na špercích působí.

Jeden pohled nestačí, na jednotlivé šperky se musíte podívat dvakrát i třikrát, abyste objevili další rozměry delikátních tvarů. Objevíte romantické motivy ptáčků, skryté hodinky nebo fakt, že náhrdelníky nesedí na kůži, ale doslova levitují. 

Podívejte se sami na haute joaillerie "Coco avant Chanel", v galerii najdete všechny šperky, které tento týden módní dům představil v Paříži na Place Vendôme.

Diamantová kolekce Coco avant Chanel