Diane Keaton má Instagram. Proč si ho nesmíte nechat ujít?

Instagramový účet herečky Diane Keaton má "jen" 53 tisíc followerů, ale o to zajímavější možná je. Žádné placené posty, žádná selfíčka a žádné prvoplánové fotky jídla. 

Diane je už přes sedmdesát, má na svém kontě Oscara za hlavní roli v Allenově Annie Hall (mimochodem, tento film by měli povinně vidět všechny fashion blogerky) a další dvě nominace na tuto cenu. Ale to není zdaleka vše. Je autorkou fotografické knihy, vlastní vinařskou společnost The Keaton, má dvě adoptované děti a v minulosti chodila se třemi nejžádanějšími muži Hollywoodu: Woody Allenem, Warrenem Beattym i Al Pacinem. Nedávno se objevila i na televizní obrazovce – v seriálu Mladý papež. 

Snímek obrazovky 2017 08 11 v 17.57.39 cc8df

Proč ji znát a sledovat, kde to jen jde, i teď? Díky svému stylu oblékaní stala fashion ikonou, podle níž se oblékali ženy napříč generacemi i světadíly. Proslavila pánský look, buřinku i černé roláky. 

Snímek obrazovky 2017 08 11 v 17.58.09 d115a

Členkou "Instagramového" fenoménu se Diane stala před 125 týdny a její první post byl z výstavy umělce Roberta Gobera. Pak se na dalších 95 týdnů odmlčela, aby uveřejnila fotografie svého psího mazlíčka. Od té doby už je velmi aktivní a s oblibou uveřejňuje fotky svého vína, koláží svého bratra Randyho a dokonce i svůj první boomerang – z focení pro značku L'Oreal. 

Inspiruje vás i umělecky, během natáčení Mladého papeže v Římě si totiž vypěstovala posedlost pro sochy a hlavně busty a pokud zrovna nepublikuje fotky ze svého iPhonu, ráda promuje práce jiných fotografů a umělců z různých odvětví. Velmi by si přála být spřízněna s komikem Busterem Keatonem a tak alespoň navštívila jeho opuštěné sídlo.

Snímek obrazovky 2017 08 11 v 17.57.54 35a4c

Sem tam uveřejňuje i starší fotky, které nafotila právě pro svou vlastní fotografickou knihu. A tak můžeme nahlédnout třeba i k Elvisovi domů. Graceland Diane navštívila v 70. letech. 

Už víte, proč se také stát jejími fanoušky (nejenom) na Instagramu? Je ztřeštěná, je podivná, je kreativní a je to hollywoodská filmová legenda. A my v ELLE se těšíme na každý post, který na jejím profilu @diane_keaton přistane.

Zdroj: W magazine