Diesel a denim - dokonalá kombinace v Klenotech Aurum

Diesel patří mezi jednu z nejvíce alternativních značek, co se hodinek týče. Svůj styl definuje originální velikostí chronografů a jedinečným designem, který je rozpoznatelný na první pohled. Tato značka totiž není žádnou novickou na trhu a spíše než tradice se drží módního stylu.

Aby však Diesel neopomenul zcela svůj původ a rodokmen, zahájí jarní sezónu tohoto roku novou kolekcí, která dává vyniknout jeho konstrukčním prvkům, jež jsou přívlastkem této značky. Především se tedy jedná o bezkonkureční rozměry a vynikající materiály.

Za zmínku stojí kolekce STRONGHOLD, což je nejnovější přírůstek do rodiny Diesel. Tato nová řada se zrodila ze sympatie k složitému designu a funkční hloubce. Stronghold představuje jedinečný a výkonný chronograf o velikosti 51mm. Kdybyste se podívali na jednotlivé kolekce a jejich vývoj, měli byste pocit, že si kupujete novou verzi auta.

A co tedy nová kolekce nabídne? STRONGHOLD přichází s větším využitím kožených řemínků a mnohem více si pohrává s tímto nevýrazným prvkem. Příkladem jsou hodinky DZ4346 s koženým řemínkem a futuristicky stylovým chronografem. Tento model je spíše pro pány, kteří si rádi vsadí na klasiku ve snaze snoubit moderní a přitom uhlazený look. Mladý muž však upustí fantazii a jistě dá přednost modelu DZ1689 z kolekce ARGES, který má denimový řemínek.

Dámy, Diesel myslel i na Vás! Také rády provokujete a jste IN? Kolekce KRAY KRAY nabízí taktéž denimové hodinky s vizuálně přívětivějším chronografem pro jemnější slečny, vsadit tedy můžete na model DZ5449. Samozřejmě pro slečny s vytříbenějším vkusem, které preferují silnou ženskost můžeme doporučit DZ5451 se speciálním reflexním sklíčkem. Budete si připadat jako z budoucnosti!

Už se také těšíte na přicházející jarní kolekci jako my?! Všechny výše zmíněné modely vám exkluzivně představí společnost Klenoty Aurum. K dostání budou na 44 prodejnách a e-shopu, který naleznete na adrese www.klenotyaurum.cz/eshop/

DZ4346_main

DZ5449_main

DZ5451_main