Diesel přichází se vzrušujícím špionážním filmem

Se vzrůstajícími teplotami uvádí tato značka novou kolekci SS 2011 založenou na imaginárním filmovém příběhu ‚Licence to Create‘. Jde o příběh špionů, kteří se vrhnou do oblak ve stíhačkách a pak stejně rychle do boje pod hladinou moře. A neznají odpočinek. Když si konečně vychutnávají koktejly na Miami, od další náročné akce je dělí jen vteřina.
Film není jen o superhrdinech se superbožskými těly v rozervaných džínách, ale i o dokonalých ženách. Bez těch by to totiž nešlo. V epizodě s názvem Escape from Eden (Útěk z ráje) dostávají hlavní roli dámské křivky ve vyšisované džínové košili a elegantní kožené sukni s vysokým pasem, s páskem a zipy. Zkrácená saka z odlehčené kůže se dají nosit s dlouhými khaki halenami a pohodlnými lesklými kalhotami, na pláži se blýsknete vodními vzory a sportovními bikinami.
Žádná z misí Dieselu by nebyla úplná bez kolekcí 5 Pockets (5 kapes). Pro ženy jsou to Powder of Diesel (Pudr Dieselu) a úplně poprvé – Blue Eyecons. Powder of Diesel zahrnuje Passion Potion (Elixír vášně) – vyletněnou barevnou džínovinu, která kombinuje různé tóny a odstíny dosažené otíráním barevného prášku. Kromě tohoto modelu narazíte i na vyšisovanou a neskutečně měkkou modrou džínovinu nebo na superstrečové džíny s mramorovým efektem. Mezi nové modely patří Biszou (Bižu), úzké legíny s délkou po kotníky, a dvoje letní kalhoty: Tintsie, volný střih inspirovaný pracovním oblečením, a Asthair, letní thajský střih s níže posazeným rozkrokem.
Silný vojenský dojem s lehkou koloniální příchutí vzbuzují doplňky. Přestože hlavní pozornost pánských a dámských bot je zaměřena na tenisky, pánské kotníkové semišky a mokasíny prošly výrazným faceliftem a ženské páskové boty na podpatku si zaslouží nálepku nadčasové – představte si setkání starověkého Říma se současným Manhattanem.
Poslední milou zprávou je, že Diesel Flagship Store bude mít většinu kolekce v obchodě, navíc aktuálně při nákupu nad 7000 Kč dostanete tričko z kolekce Diesel Island zdarma. Akce platí do vyprodání zásob.
DIESEL FLAGSHIP STORE, PAŘÍŽSKÁ 28, Praha 1, TEL. 222 317 647