Dieta podle Naomi: 10 dní o džusu

Kdybychom se mohli vrátit v čase do zlaté éry modelingového průmyslu, připomněli bychom si dobu, kdy supermodelky ráno nevstaly z postele, pokud by ten den nevydělaly více než 10 000 dolarů. Časy se ale změnily, a když se žijící legenda Naomi Campbell rozhodla po čtrnáctileté pauze vrátit na přehlídkové molo show Versace Atelier, musela pro to hodně obětovat.

V rozhovoru pro Net-a-Porter osmačtyřicetiletá modelka přiznala, že neuvěřitelných deset dní před prezentací italského módního domu v červenci letošního roku pila pouze džus z mrkve, ananasu a zázvoru.

Naomi přiznala, že její runway comeback vyžadoval hodně silnou vůli. Jak je známo, tak trpělivost růže přináší. „Deset dnů před přehlídkou jsem pila jen čerstvou šťávu. Když jsem ale předvedla ten skvostný model, cítila jsem se zkrátka báječně,“ pochlubila se Naomi, která ale zároveň přiznává, že její super tělo je výsledkem pravidelného tréninku. „Od té doby, co jsem v roce 2012 prodělala operaci kolene, se pro mě cvičení pilates stalo velice důležitým. Nechci budovat svalovou hmotu, ale jen si zachovat formu,“ podotkla ještě. „Občas si prostě dám čokoládu a brambůrky. Člověk se přece nesmí vzdát věcí, které mu dělají radost,“ dodala nakonec.