DNES: Gant Woman v novém

Značka Gant už nechce být pouze symbolem sportovní elegance. Proto za podpory Terezy Brodské a sexy Marilyn Monroe otevírá nový obchod, který nemá energetickou šetrností a světelným konceptem v Česku ani v celé Evropě obdoby. A všechno propukne dnes. Šetrné LED diody ozáří velké slavnostní otevření nového butiku. Proč je promyšlené osvětlení obchodu tak převratnou událostí? Světelný koncept ERCO totiž ukáže oblečení v reálných barvách. Gant Women v pražské galerii Myslbek bude kompletně vybaven svítidly podle světelného konceptu firmy ERCO, která uvedla tyto novinky na světový trh teprve před několika týdny. Světla ozáří vše od výloh až po stojany a displeje s vystaveným zbožím. A poslouží zákaznicím i ve zkušebních kabinách.

Marilyn Monroe přivítá první návštěvníky

Na dokonale osvětlených devadesáti metrech čtverečních najdete rovněž aktuální kolekci dámského oblečení a stylových doplňků. Z linií Collegiate, Yacht Club či plážové módy Preppy Surf. Větší obchod nabídne i luxusní kousky z řady Gant Collection. Bílou otevírací pásku přestřihne herečka Tereza Brodská, která si značku Gant oblíbila právě pro její kvalitu a nezaměnitelnost. „Mám dvě neřesti. Tedy jen dvě, které přiznám. Tou první je mléčná čokoláda s oříšky a druhou oblečení a bytové doplňky značky Gant. Projít kolem prodejny Gant, a nekoupit si něco, je jako rozbalit tabulku čokolády, a nesníst alespoň kousek. Proč? Splňuje moje vysoké nároky. Je elegantní i sportovní, ležérní i hravý, je prostě sofistikovaný,“ říká Brodská a dodává: „Gant vlastně není moje neřest. Je to moje osudová láska.“

Při slavnostním otevření přivítá první zákaznice Marilyn Monroe s manželem Arthurem Millerem. Tento slavný hollywoodský pár inspiroval amerického návrháře Bastiana při tvorbě aktuální kolekce Gant by Michael Bastian, která v prodejně samozřejmě nechybí. Pokud dorazíte mezi jednou a čtvrtou hodinou odpolední, slavná hollywoodská hvězda Marilyn Monroe se s vámi vyfotografuje. A když ji pěkně požádáte, tak vám dá i autogram. Nevěříte? Přijďte.