Vychází březnová ELLE. Na co se můžete těšit?

Březnová ELLE si zvolila do hlavní role barvy. A to nejen ty, jež se aktuálně objevují na přehlídkových molech a nebo v nových paletách kosmetických firem. Ale v první řadě takové, které mění naše všední bytí v akční malbu.

Česká ELLE letos slaví 25. narozeniny a my jsme slíbili, že si během celého roku budete moct přečíst 25 rozhovorů s inspirativními ženami, které jsme vyfotili do únorového čísla. Tentokrát na vás čeká vyprávění Eleny Gorolové, kterou loni britská mediální skupina BBC zařadila mezi stovku nejpozoruhodnějších žen světa. Můžete se těšit také na rozhovor s naší nejúspěšnější golfistkou Klárou Spilkovou. Golf sice miluje, ale jak sama říká, nejdůležitější je pro ni vlastní spokojenost.

Čeká vás i velká jarní inspirace – víme, co se bude novou sezonu nosit, které líčení bude nejvíc "in", na co byste měli vyrazit do kina, poradíme, co si přečíst i kam vyrazit na mejdan. Vybrali jsme pro vás pět hot míst, kam byste rozhodně měli zajít: tam, kde mixují vymazlené drinky, vystupují skvělí DJ`s, teče dobré víno a prostě je tam dobře.

Hvězdou březnové obálky je Cindy Bruna, andílek Victoria`s Secret, který našel svůj hlas. Ujít si nenechte ani rozhovor šéfredaktora Petra Matějčka se španělskou influencerkou Biancou Miró. Proč nechce být světoznámá celebrita jako její slavnější kolegyně Chiara Ferragni?

V březnové ELLE vás toho čeká ještě mnohem víc! Příjemné jarní čtení!