Do plavek

Je po maturitách. A stejně jako rtuť teploměru stoupá i touha po odpočinku. Už jen pár týdnů do prázdnin! Ať už se chystáte ponořit do neklidných vln oceánu, či sluncem prohřátého bazénu, měla byste vypadat bezchybně…

Až do nebe
Každé nohy mohou být vždy ještě o trochu delší. Jak? Zaměřte se na bikiny. A zapomeňte na pohodlný kraťáskový střih kalhotek. Opticky prodlužte dolní část těla vysoko vykrojenými kalhotkami. Nejlépe s mašličkou.

V hlavní roli pas
Chcete zakrýt menší nedokonalosti v oblasti bříška? Místo dvoudílného modelu zkuste plavky v celku s ‚průstřihy‘ po stranách. Pas se ihned opticky o několik centimertrů zúží.

Retro girl
Letošní léto letí styl à la padesátá a sedmdesátá léta. Co to znamená? Na jedné straně široká ramínka, mašle a plné barvy, na druhé straně bikiny bez ramínek a metalické odlesky. Je na vás, v jaké éře budete chtít prožít léto.

Klasika
Pokud váháte, vsaďte na nadčasové trojúhelníčky a vykrojené kalhotky. Miluje je třeba i Rihanna, Kirsten Dunst, Ashley Olsen či Diane Kruger. Prostě všechny holky, které vědí, co je to mít šmrnc. I na pláži.

Nejpodstatnější je ale mít do plavek dokonale zpevněnou pokožku. Pokud toužíte po bezchybných ňadrech a nohách, udělá vám radost možnost v naší soutěži leto.elle.cz vyhrát speciální zpevňující péči od značky Biovitality. Stačí jen zodpovědět soutěžní otázku. Tak rychle do toho! :-)

Nápovědu hledejte na stránkách http://www.biovitality.cz/