Dobrý skutek Emmy Smetany

Možná jste teď mávli rukou, že takových a podobných akcí se v adventním čase koná tolik, že byste museli mít doma tiskárnu na prachy, abyste všem vyhověli. A že vám už ta charita tím pádem leze krkem. Jenže Emma pro vás (a vaše peněženky, to zastírat nemusíme) vymyslela opravdu speciální den. Když totiž přijdete v úterý 16. prosince od 14 do 22 hodin do Hudebního divadla Karlín, způsobíte sami sobě i svému okolí minimálně tři prospěšné věci.

1. Utratíte na dobro

Emma se rozhodla svým bazarem, tedy vaší útratou u ní, pomoci Člověku v tísni a Nadaci Nova pomáhající potřebným dětem.

2. S prázdnou neodejdete

Nebojte, nebudete jen někam strkat peníze. Můžete si vybrat a odnést něco, co předtím patřilo vašemu slavnému oblíbenci. Nabídka bude vskutku rozmanitá a ti šťastní z vás odejdou třeba s dresem Jaromíra Jágra, liškou Pavla Lišky nebo loutkou režiséra Jiřího Menzela. Seznam dárců je opravdu dlouhý a rozmanitý. Kromě jiných na něm najdete Terezu Voříškovou, Vojtu Dyka, Lindu Bartošovou a mnohé další. Kdo ví, co všichni přinesli? 

3. Pobavíte se i to ostatní...

Emma zná spoustu lidí, ti ji mají rádi, a tak na jejím dobročinném bazaru klidně vystoupí. I seznam účinkujících je opravdu dlouhý. Malá, opravdu jen malá ukázka z něj: Adama Mišík, Matěj Ruppert, Ewa Farna, Debbi. Taky se už tak těšíte? A až vám z té vší zábavy a charitativní činnosti vyhládne, i jídlo a pití pro vás bude připraveno.

Takže, přátelé, 16. prosince odpoleden se vidíme v Karlíně. Vstupné je dobrovolné a vše, co budete chtít a potřebovat vědět, najdete například na Facebooku. Stačí zadat "Dobročinný Bazar Emmy Smetana na podporu Člověka v Tísni a Nadace Nova".