Dokonalá pleť přes noc? Víme, co funguje.

V dnešní době je život rychlejší než kdy předtím. Většina z nás vede intenzivní pracovní i společenský život a naše pleť prozrazuje, jak jsme ve skutečnosti unavení. Spánek je nezbytný pro její obnovu. Co kdyby bylo možné dopřát své pleti reset během jedné jediné noci? Zbavte se známek stresu a únavy a probouzejte se každé ráno se svěží pletí zářící zdravím.

Co se s pletí děje v noci? Existují dvě důležité fáze obnovy pleti. Během večerní fáze (21 - 23 h) je funkce epidermální bariéry pleti slabší. To znamená, že jí pleťová péče může snadněji proniknout a je lépe vstřebána. Je to tedy nejlepší doba pro použití vyživujících krémů, sér či olejů. V průběhu noční fáze (23 - 6 h) se pleť sama obnovuje a nové buňky nahrazují ty staré. Jedná se proto o nejvhodnější dobu pro buněčnou proliferaci a obnovu DNA. 

Olejové reset sérum Slaměnkapro obnovu pleti pomůže vaší pleti zotavit se přes noc a zanechá ji odpočatou, omlazenou a rozzářenou. Toto výjimečné sérum je vhodné pro všechny typy pleti a lze jej kombinovat se všemi pleťovými séry a krémy od L’Occitane. 

loccitane

V prvním okamžiku aplikace olejového reset séra Slaměnka poznáte lehkou, tekutou gelovou texturu, obohacenou o majoránku, která pomáhá aktivovat funkce genové exprese, které se v průběhu přirozeného stárnutí staly latentními a Acmella oleracea - přírodní alternativa botoxu. Ta uvolňuje svalové napětí a pomáhá vyhlazovat vrásky způsobené stresem nebo únavou. Při jemném vmasírování do pleti se uvolní tisíce zlatých bublinek a zanechá vaši pleť sametově hebkou a hydratovanou bez pocitu mastnoty.

VYZKOUŠEJTE EXPERTNÍ RITUÁL OD L'OCCITANE:

1. Začněte masáží třetího oka (prostorem na čele mezi obočím) dvěma prsty pomalými krouživými pohyby proti směru hodinových ručiček.

2. a 3. Vmasírujte dávku tří pumpnutí Olejového reset séra Slaměnka do tváří a na čelo, postupujte přitom směrem ze středu obličeje ven.

4. Doplňte smyslový zážitek použitím esenciálního oleje z levandule. Hluboce se nadechněte a nechte se unést jeho vůní. Vmasírujte pár kapek na tlakové body kolem obličeje (uši, linii vlasů).

5. Dokončete rituál krouživou masáží energického bodu na čele.

loccitane