Donna Karan se zamilovala do béžové

Carolina Herrera

Dvorní návrhářka Jacqueline Kennedy nebo Renée Zellweger uvedla pro příští sezonu kolekci inspirovanou tradičním korejským oblečením. Vytvořila řadu, která všechny přítomné překvapila nenucenou elegancí. Kolekce možná působí barevně poněkud nesourodě, ale jednotlivé modely jsou ukázkou stylově vytříbeného designéra a dokonalé řemeslné práce. Vynikající jsou především modely s digitálními potisky květů a nepřehlédnutelné vysoké slamáky.

Asi už tušíte, koho oblékne Renée na dalším oscarovém ceremoniálu.

Na video z přehlídky se podívejte zde

DKNY

Uprostřed metropolitního New Yorku představila Donna Karan kolekci, kterou by neopovrhla ani nonšalantní Pařížanka.
Její kolekce je čistě komerčním trhákem. Přitom neztrácí na propracovanosti v kontrastu s ležérní elegancí. Donna se tentokrát věnovala hlavně hře s hedvábnými šátky, díky nimž dosáhla právě francouzského šarmu. Stejně jako Diane von Furstenberg se nezalekla nevšedních barevných kombinací, které se staly stěžejní linií celé kolekce.

Donna Karan

Zcela jinou kolekci předvedla slavná návrhářka pod stejnojmenným labelem.
Donna oslavuje 25. výročí fungování své společnosti a rozhodla se, že je oslaví kolekcí, v níž přepracuje svých sedm dosud nejslavnějších modelů.
Její nejnovější počin působí velmi intimně, hlavně díky monotónní béžové barevnosti, která spojuje naprosto všechny modely, a dává tak vyniknout proporčním a střihovým řešením. Nová kolekce se jmenuje Raw Romance a jistá syrovost je skutečně modelům vlastní.

Na video z přehlídky se podívejte zde