Doplněk na léto: jednorázové tetování

Inkoustové symboly se staly poznávacím znamením mnoha modelek a návrhářů. Nejznámější jsou pro své kérky Erin Wasson, Freja Beha Erichsen a Marc Jacobs. Trendu tetování vzápětí rychle přišly na chuť i módní domy. Chanel uvedl jeho nepermanentní variantu na trh už v únoru 2010, Dior přišel minulý rok na podzim dokonce s nalepovacími verzemi náramků, prstýnků a charms přívěsků z 24karátového zlata.

tattly_fiona_richards_butterfly_1_web_applied_01_grande

Letos se pomíjivé zkrášlení pokožky rozmohlo ve velkém. Bezbolestné dekorace nabízí hned několik značek. Oblíbené motivy jako pírka a ptáčky prodává Bloom, kytičky seženete u Selon Dolores, veselé funky malůvky typu nanuků nebo digitálních hodinek zase vyrábí Tattly. Pokud ale oceňujete spíše jednoduchost, sáhněte po grafických tvarech z kolekce Angle Mort od Bernard Forever. Tattyoo a Tattuum pak mají natolik širokou škálu ozdobných obtisků, že si mezi nimi vybere určitě každý.
A co vy? Dáte smývatelným obrázkům šanci? Třeba pak pro vás budou generálkou před návštěvou opravdového tetovacího salonu…

tattyoo_Sweethearts-5-LOW_1024x1024

bloom