Drink podle hvězd. Který je ten váš?

Perfektní letní drink podle znamení zvěrokruhu:

Vodnář (21.01. – 19.02.)

Vodnáři milují pocit svěžesti, barvy a rádi se smějí. Rádi zkoušejí nové věci, ale většinou se pak vrací k osvědčené klasice. Nejlepší letní drink je pro ně ledově vychlazené zázvorové pivo nebo osvěžující citronový radler.

Ryby (20.02. – 20.03.)

Lidé narození ve znamení Ryb nejsou žádní velcí gurmáni, nicméně občas si rádi zajdou na drink, který nemusí být úplně nejlevnější. Ryby jsou vnímavé, nekomplikované a mají rády lehké a svěží chutě. Ideální drink je pro ně ovocná bowle.

Beran (21.03. – 20.04.)

Berani jsou stále v jednom kole, zřídka mají trpělivost zůstat dlouho na jednom místě, jsou rádi v pohybu. Perfektní letní nápoj je pro ně obyčejná ledová káva nejlépe to Go.

Býk (21.04. – 20.05.)

Býci si rádi užívají života a všeho, co přináší. Milují smyslné a sladké chutě. Nejlepší nápoj je pro ně proto čokoládové nebo jahodové frappuccino.

Blíženci (21.05. – 21.06.)

Blíženci jsou zvědaví a milují objevovat nové vjemy. A to se týká také kulinářské oblasti, kde potřebují častou změnu. Co se týče drinků, potrpí si na ty s exotickým nádechem. Broskvové slushie s růžovým vínem nebo třeba maracuja slushie s bílým je pro ně skvělá volba.

Rak (22.06. – 22.07.)

Raci mají rádi něco trochu zvláštního a jiného, ale zároveň tradičního. Může to být sladké, ale ne moc kyselé. V létě jim bude chutnat čerstvá pomerančová šťáva s kopečkem vanilkové zmrzliny.

Lev (23.07. – 23.08.)

Co se týče kulinářství, lvi mají rádi extravaganci a ostřejší chutě. Ledově vychlazený legendární longdrink Moscow Mule (vodka a zázvorové pivo) je pro ně tou nejlepší volbou pro letní večery.

Panna (24.08. – 23.09.)

Co se týče jídla a pití, jsou Panny znamením, které nejméně experimentuje. Nejradši jedí a pijí to, co mají už dávno vyzkoušené. Nejvhodnější letní drink je pro ně proto Aperol Spritz neboHugo.

Váhy (24.09. – 23.10.)

Váhy jsou znamením, které mají své různé oblíbence, a to i ve smyslu gastronomickém. Skvělý letní nápoj v jejich pojetí je ledově vychlazená domácí limonáda, jejíž příchuť si mohou vybrat podle momentální nálady.

Štír (24.10. – 22.11.)

Štíři jsou vybíraví. Vše jim rozhodně nechutná, a proto často zůstávají jen u těch věcí, které dobře znají. Mají rádi sladké chutě, ale zároveň ovocné. Pokud jde o drink, který by jim vyhovoval, vhodnou volbou by byl Lillet Wildberry.

Střelec (23.11. – 21.12.)

Pro Střelce je typická jejich kosmopolitnost. A to platí i v případě jídla a pití, v čemž jsou Střelci velmi otevření, rádi experimentují a každou chvíli mají své jiné favority. Toto léto by to mohl být třeba Red Bull Summer Edition Pink Grapefruit. 

Kozoroh (22.12. – 20.01.)

Kozorozi milují tradiční jídlo a pití. Chutě mohou být delikátně a lehce nasládlé. Perfektní drink je pro ně proto Bacardi Razz.