Druhý ročník přehlídek WE'RE NEXT je tady

Mladí, nadějní a hlavně nezávislí. Studenti pražské UMPRUM a prestižní antverpské Royal Academy of Fine Arts navazují na loňský pilotní ročník, který přinesl do Prahy srovnání místních a zahraničních vysokoškolských oděvních ateliérů, a i letos uvedou svoji show WE'RE NEXT. Přehlídky představí ve dvou blocích módní návrháře nejen z Česka a Belgie, ale i Německa, Itálie, Jižní Afriky, USA, Austrálie a Číny.

Na koho se můžete těšit? Z UMPRUM dorazí Pavlína Miklasová, Renata Dráčková, Natálie Nepovímová, Michaela Čapková, Vendula Niklová, Linda Zabilková, Jakub Patka, Bára Procházková i absolventi Filip Hieke a Tereza Ledvinová aneb Defresh studio a Kateřina Plamitzerová a Alena Jakubová pod společnou značkou Beast of the East spolu se šperky Markéty Kratochvílové. Spolu s nimi kolekci představí také bývalý student Liběny Rochové a zakladatel WE'RE NEXT, Lukáš Spilka. Mimopražskou scénu zastoupí Anežka Berecková a VOŠON Linda Vondrášková. 

Z antverpské Royal Academy of Fine Arts přijede do Prahy Gennaro Genni Velotti, Edwina McLennan,  Joanna Chlust,  Cate Rinto,  Kim Hyejin, Yuhan Xu, Yelizaveta Volosovska, Maximilian Welsch, Kjell De Meersman i čerstvý držitel ceny Coccodrillo Award za nejkreativnější obuv, Brandon Wen.

Nenechte si módní maraton plný energie ujít a dorazte do divadla La Fabrika už tento čtvrtek, od 18 hodin. Nabitý program přehlídek je dostupný všem a vstupenky je ještě stále možné zakoupit na GoOut.cz. Vidíme se tam!

we're next