Dýňové beauty vychytávky

Dýňová polévka, pečená dýně, Pumpkin Spice Latté, halloweenské dýně... Už vás to nudí? Nemusí, máme pro vás osm super tipů na kosmetiku s dýní a na make-up inspirovaný jejich zářivým odstínem, které vás budou zaručeně bavit. 

dyne The Body Shop Vanilla Pumpkin Body Butter 31769

Letošní limitovaná edice od The Body Shop voní po vanilce a dýni. Rozhodně musíte vyzkoušet tělové máslo, jeho krásně krémová textura vyživuje pokožku celého těla. Po pár dnech zjistíte, že vypadá o moc líp než kdykoliv předtím. 


 

dyne Lush Sparkling Pumpkin f3e38

Co by to bylo za podzim bez halloweenské kolekce od Lush. V té aktuální najdete třpytivou dýni do vany. Tuhá pěna udělá ve vaně moře bublinek, obarví vodu do oranžova a hlavně provoní celou koupelnu ovocnými tóny se špetkou jalovce. Dostane vás do té pravé nálady. Skvělá po hodně dlouhém dni.


 

dyne Too Cool for School cf20e

Po koupeli si dejte místo krému dýňovou masku od Too Cool For School (prodává Sephora). Nepotřebujete ani jemný peeling, ani výživný krém, ani rozjasňující sérum. Tato tubička nahradí všechny produkty. Od vás se chce jen to, abyste si ji nanesli na odlíčenou pleť a šli spát. Ano, tak jednoduché to je.


 

dyne Eminence Yam Pumpkin Enzyme Peel 11562

Pokud přeci jen máte pocit, že odumřelých buněk máte na povrchu pleti víc než dost, sáhněte po enzymatickém peelingu od Éminence. Funguje na bázi enzymů z dýně a sladkých brambor a kromě toho, že vyhlazuje, tak i umí zatočit s pigmentovými skvrnami, vráskami i pupínky.


 

dyne Kypris Moonlight Catalyst 5a2c1

Dýňové enzymy platí za zázračnou ingredienci a právem. Jestli si je chcete užít naplno, pořiďte si noční sérum Moonlight Catalyst od Kyprisu (prodává Ingredients). Nahradí retinol, který ne každá pleť snese. Funguje stejně, a přitom se vyhnete zarudnutí a podráždění. 


 

dyne Kat Von D Saint Sinner Eyeshadow Palette 9708a

Ve vánoční paletce (no, dobře, je to trochu větší) Saint & Sinner Eyeshadow Palette od Kat Von D (prodává Sephora) najdete zářivý oční stín, který evokuje ty nejoranžovější dýně. Jmenuje se Devil a bude vám hodně slušet. Modré oči rozzáří, hnědým dá jiskru.


 

dyne Urban Decay Naked Heat ad57f

Podzimní paletka Naked Heat od Urban Decay sice není vyloženě dýňová, ale určitě ji potřebujete. Béžové odstíny přecházejí do oranžova a červena a ty tmavé do fialova. Skvěle drží celý den, jsou matné i třpytivé a můžete si s nimi pohrávat několik týdnů a pořád budete objevovat nové a nové variace.


 

dyne urban decay ozone lip liner 6b4fb

U Urban Decay najdete ještě konturovací tužku v odstínu Ozone, kterou si vykreslete celé rty. Vaše pusa dlouho nebyla tak cool!