DŽÍNOVÁ REVOLUCE

... zpěvačka LYKKE LI, jedna z tváří kampaně na nové střihy džín Levi’s® Curve ID.

Propagace značky Levis.
Elle.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.

Ano, my ženy odjakživa toužíme po perfektně padnoucích džínách. Zkoušíme stovky střihů… a většinou bezúspěšně. Levi’s® přichází s revolučním přístupem – provedl celosvětový průzkum 60 000 ženských postav, a tak identifikoval tři základní tvary zadečků. Podle nich byly navrženy jednotlivé střihy – Slight, Demi a Bold Curve. Svůj střih zjistíte podle rozdílu mezi obvodem boků (10 cm pod pasem) a zadečku (20 cm). Čím větší rozdíl, tím výraznější máte křivky.

LIKKE LI sedí střih Slight Curve / Rovné křivky (rozdíl menší než 7,6 cm) pro rovnou až chlapeckou postavu, který je zúžený v bocích a krásně formuje zadeček.
VIOLET, britská modelka a zpěvačka, nosí střih Demi Curve / Normální křivky (rozdíl 7,6–12,7 cm) pro křivky tak akorát a doporučuje: „Věřím, že pokud je nevyzkoušíte, nezjistíte, co vám vlastně sedí.“
„Věřím v samu sebe z každého úhlu,“ sebevědomě potvrdila východoněmecká DJka a modelka žijící v Amsterdamu MISS NINE, když vyzkoušela džíny Bold Curve / Výrazné křivky (rozdíl 12,8–16,5 cm), střih, který dokonale obepne postavu a zvýrazní štíhlý pas.
Věřte! Je to střihem, ne velikostí!

levi.com/women

Praha: Václavské náměstí 30, Centrum Chodov, OC Nový Smíchov, Metropole Zličín, OC Letňany, Palladium, Arkády Pankrác
Brno: Galerie Vaňkovka
Ostrava: OC Futurum
Bratislava: Eurovea Galleria,
OC Aupark, Polus City Center