Džínové šortky: Jak je nosit…

Některé trendy se tváří jako nové, ale podobně jako snad všechno v módě jde jen o variaci toho, co už tu dávno bylo. Džíny s ustřiženými nohavicemi – to jsou sexy osmdesátá léta a The Wham nebo u nás Pavol Habera. V devadesátých letech s nimi přišla i Cher. Její legendární video Love And Understanding v 0:18 odhaluje přesně to, na co si dát pozor, abyste nebyla až třeskutě sexy.

Co dělat:
Inspirováno stylem Miley Cyrus
Držte se jednoduchosti
Ideálně vsaďte na prachobyčejné žebrované tílko. Bílá košile, bílý top. Paráda.

Miley_sazi_na_bilou

Buďte hippie
Denimu sluší folklorní styl, kožené doplňky ze surové hnědé kůže, třásně, květinové potisky, háčkované vesty a vše, co se tváří venkovsky.
Miley_Hippie_sik

Rokerky
Přidají černou, kožené doplňky z nappy, kovbojské kozačky, kostkovanou flanelovou košili a šátek do vlasů místo čelenky.
Miley_rockerka


Bokovky, nebo do pasu?
Máte doma staré džíny s pasem až k pupíku? Pak jste majitelkou naprosté rarity, a pokud je chcete zrecyklovat, jděte do sexy ‚pin-up looku‘. Triko nad pupík, krátká ofinka, rudá rtěnka a tetování (i kdyby jen falešné nebo hennou). Je to sexy, ale není to až příliš vulgární. Ale jen ve dne, večer budete v tomto outfitu vypadat stejně jako pracovnice domu s červenou lucerničkou.
Pin_up_look

Co nedělat:
Pozor na černé punčochy!
Ke světlému denimu vypadají vulgárně a k létu se prostě nehodí. Budiž i zakázáno nosit šortky se síťovanými silonkami. To si nechte na zimu jako Kate Moss a Misha Barton.


Navrch huj
Top by neměl být černý transparentní, a už vůbec by se pod ním neměla rýsovat podprsenka.
NE_Kate_Moss_a_Misha_Barton

Džínové šortky: Jak je nosit…